GEWIJZIGDE OPENINGSTIJDEN...of BESTEL via de WEBSHOP of via info@boekhandelecho.nl-->GRATIS bezorging in HUIZEN

Thema jubilerende Christelijke Kinderboekenmaand: Op reis!

De hele maand oktober staat boekhandel De Echo in het teken van de 25e Christelijke Kinderboekenmaand. Tijdens deze maand zijn er speciale actieproducten verkrijgbaar. Het thema is: 'Op Reis'. Dit thema sluit aan bij het thema van de algemene Kinderboekenweek ‘Reis mee!’.

Op reis gaan doe je niet een-twee-drie. Het begint met het kiezen van een bestemming. Soms best lastig. En met de voorbereiding. Wat neem ik mee? Hoe kom ik daar? Met de fiets, of met de trein of misschien wel met het vliegtuig? En ook niet onbelangrijk, wie gaat er mee?

Op reis gaan is best spannend want je weet nooit precies wat je tegenkomt. Maar dat maakt het ook leuk. Want op reis gaan betekent nieuwe dingen ervaren. Ook in de Bijbel vinden we verhalen over reizen. Denk aan de reizen van Paulus of aan Mozes. Hij leidde de reis van het volk Israël vanuit Egypte naar het beloofde land.

Actieboeken

Speciaal voor de Christelijke Kinderboekenmaand verschijnen er drie actieboeken, een cd en de kinderboekenkrant CRIDZ.

Met muisje Gijs op wereldreis ( € 6,95)  Hanneke Mostert-Wensink en Hester Nijhoff Actieboek onderbouw

Op wereldreis, Scouts in actie  Liesbeth van Kinsbergen  (6 - 9 jr, € 5,95) Actieboek Middenbouw

Plan B, Leanne van Spronsen, (9 - 12 jr, € 5,95), Actieboek Bovenbouw

Actie-CD - Op reis, liedjes voor kinderen (€ 6,95)

Kinderboekenkrant CRIDZ Ook is er dit jaar al weer voor de tweede keer de christelijke kinderboekenkrant CRIDZ. Een krant van en voor kinderen. Vol boekennieuws, interviews, weetjes, puzzels en tips.

Gratis af te halen bij De Echo. Zo lang de voorraad strekt.