- MOEDERDAG ZONDAG 12 MEI -

SPONSOR-ACTIES VERHUIZING DE ECHO...

Aankomend oktober gaat De Echo verhuizen naar een mooie plek aan de Lindenlaan 32a. Een plek die veel toegankelijker is voor klanten, ook met buggy of rollator. De Echo verkoopt een groot assortiment (christelijke) boeken en veel originele cadeaus, voor veel nieuwe bezoekers een verrassende ontdekking.

Graag vragen wij uw medewerking voor de verhuizing van de Echo naar de Lindenlaan. Kosten voor onder meer inrichting en transport zijn snel grote bedragen ook al wordt gestreefd naar kostenbeheersing op allerlei vlakken.

U als kerkelijke gemeente en klanten van De Echo willen wij een (bescheiden) bijdrage vragen om deze kosten te drukken. Ons idee is om meerdere acties uit te zetten waar veel mensen een kleine bijdrage aan kunnen leveren. Bij elkaar kan dat een mooi bedrag worden voor de verhuizing van De Echo. Ook hopen we op extra steun van grotere bedrijven.

Wat vragen wij van u?

- 1 EURO ACTIE

Vanaf zaterdag 13 juni wordt u aan de kassa bij De Echo gevraagd of zij € 1 aan uw rekening mag toevoegen.

- 2e HANDS BOEKEN MARKT

Vanaf heden kunt u uw gelezen (kinder)boeken kwijt bij De Echo en onderstaande adressen. De boeken worden dan weer verkocht bij De Echo voor heel kleine prijzen. Leuk voor de vakantie en kinderverjaardagen.

Op zaterdag 27 juni en 4 juli vindt er een extra verkoop plaats bovenaan de trappen bij de Oude Kerk.

Inleveradressen (kinder)boeken:

- Marion van der Poel, Melkweg 7A

- Hillie den Dikken, Gravin Gertrude 43

- BIJDRAGE BEDRIJVEN

Bedrijven kunnen eenmalig 10% korting kopen op de aankoop van boeken/artikelen in ruil voor een gift van € 500. De korting gaat (wettelijk bepaald) in bij een aankoop van 30 boeken of meer. Een goed idee om uw kerstpakket of Sinterklaascadeau voor uw personeel bij De Echo te bestellen.

- BOSSEN BLOEMEN

Eenmaal per maand in juni, augustus en september kunt u een prachtige bos bloemen voor € 15 bestellen. De bloemen worden bij u thuisbezorgd. U kunt de bloemen nu al bestellen op bloemenecho@gmail.com met de keuze uit de kleuren wit, roze of in verrassingskleuren.

Eerstvolgende bezorgdatum: vrijdag 27 juni, uiterlijk bestellen 24 juni.

- STATIEGELD FLESSEN

Vanaf heden kunt u uw statiegeld bonnetjes van alle supermarkten in Huizen opsparen en de opbrengst bestemmen voor De Echo. De bonnen kunt u inleveren bij De Echo of eerdergenoemde adressen. De bonnen zijn maximaal 13 weken geldig dus houdt u daar rekening mee.

Wij willen u alvast van tevoren bedanken voor uw medewerking. Vele kleine maken een grote en enkele groten maken het compleet. We zien er naar uit dat we De Echo een mooi eindbedrag kunnen aanbieden voor de verhuizing.

Commissie Fondsenwerving Verhuizing De Echo.

fondsenecho@gmail.com

Terug naar de lijst