- MOEDERDAG ZONDAG 12 MEI -

Sabina | Hart van Kerst 2022 - Dvd + Glossy

26
Oktober

De dvd Sabina en de gelijknamige miniglossy vormen dit jaar samen het Kerst voor jou!-geschenk, dat ideaal is om uit te delen rond de kerstdagen.

Beide onderzoeken het effect en belang van vergeving. 

ACTIEPAKKET MET DVD EN MINI-GLOSSY: SABINA 

'Sabina: Tortured for Christ, the Nazi Years' is het verhaal van hoe Gods liefde een ambitieuze, wereldse atheïst veranderde in een van de toonaangevendste christelijke vrouwen van de twintigste eeuw. De film begint met het moment waarop Sabina Wurmbrand haar leven waagt om Christus’ liefde te tonen aan drie nazi-soldaten. Waarom zou een christin, geboren als Jodin, haar leven riskeren om haar vijanden te helpen - leden van het leger dat haar hele familie ombracht? Ervaar een waargebeurd verhaal van bijbelse liefde en vergeving, dat miljoenen mensen overal ter wereld heeft geïnspireerd. 

De dvd Sabina en de gelijknamige miniglossy vormen dit jaar samen het Kerst voor jou!-geschenk, dat ideaal is om uit te delen rond de kerstdagen. Beide onderzoeken het effect en belang van vergeving. 

'Het verhaal van Sabina Wurmbrand onthult ons de absolute kern van het evangelie: vergeving. Een vergeving die sterker is dan welke haat en welk kwaad dan ook. Ik ben ervan overtuigd dat Sabina confronteert, verfrist en aanspoort om dezelfde weg van onvoorwaardelijke liefde in te slaan.' - André van Grol, directeur van SDOK 

- Ideaal voor kerken en individuele christenen om uit te delen rond de kerstdagen!
-Aantrekkelijke kortingen bij grote afname ineens
 Onderdeel van grote Hart van Kerst-campagne
-Gemaakt in samenwerking met SDOK

€4,22 per dvd en mini-glossy Sabina 


Terug naar de lijst