BOEKENMARKT zaterdag 9 juli - Tweedehandsboeken - Nieuwe boeken tegen ronde prijzen -

Campagne: GRATIS de Wonderwolk Peuterbijbel

De Wonderwolk is opgericht vanuit een verlangen om Gods liefde te delen met kinderen. Aisha Meel doet dit vrijwillig en heeft geen financiële winst voor ogen. Toch groeit het werk van de Wonderwolk en is het de afgelopen jaren gezegend met een flinke buffer. Deze winst wil Aisha graag teruggeven aan het Koninkrijk van God. In haar hart is een verlangen gegroeid om zoveel mogelijk kinderen de nieuwe Wonderwolk Peuterbijbel te geven.

De campagne loopt van 1 juli 2021 t/m 30 juni 2022 en wij doen er heel graag aan mee. Gezinnen waarin een kindje geboren wordt kunnen binnen drie maanden na de geboorte het geboortekaartje of -bewijs van hun baby laten zien bij ons en ontvangen dan de Wonderwolk Peuterbijbel cadeau!

De Wonderwolk Peuterbijbel

De Wonderwolk Peuterbijbel is een unieke, luxe peuterbijbel. De Peuterbijbel heeft een harde kaft met gouden glitterletters, is 24x24cm groot en telt 176 pagina’s met 20 Bijbelverhalen. Tien uit het Oude Testament en tien uit het Nieuwe Testament.

De teksten zijn geschreven door Aisha Meel en Adriëlle Schouten. De extra grote illustraties maken het een feest om voor te lezen.

De verkoopprijs van de bijbel is € 20,99.