Week van het Christelijke Boek bij Boekhandel De Echo -20 t/m 30 maart-

Van woensdag 20 tot en met zaterdag 30 maart is het de Week van het Christelijke Boek.

In deze periode ontvangt iedere klant bij Boekhandel De Echo bij aanschaf van tenminste € 12,50 aan boeken het speciaal voor deze week geschreven actieboek 'Lichtval' van Marianne Grandia.

Actieboek

Lichtval

Na veertien jaar huwelijk staan Thijs en Jolanda niet langer naast maar tegenover elkaar. Een ingrijpende verandering op het werk van Thijs zet de boel op scherp. Beiden staan voor een keuze, die niet goed uitpakt. Thijs vertrekt naar Groningen, Jolanda blijft in Brabant, samen met hun kinderen. In de aanloop naar de eerste afspraak met een mediator die hen zal helpen met het regelen van de scheiding, blikken Thijs en Jolanda allebei vanuit hun eigen emoties op hun huwelijk terug. Waar en wanneer zijn ze elkaar kwijtgeraakt? En is er nog een weg terug? Een verhaal over de kwetsbaarheid van liefde, dat je als lezer aan het denken zet: wil ik gelukkig worden of gelukkig maken?

Marianne Grandia

Marianne Grandia debuteerde in 2011 met de roman Witter dan sneeuw, die direct werd bekroond met de Publieksprijs Christelijke Boek 2012. Inmiddels heeft ze twee non-fictieboeken, een novelle en vier romans op haar naam staan. De laatste roman, Onder Zijn vleugels, verscheen in 2018. Grandia (1965) werd geboren in Alphen a/d Rijn en woont met haar man in Woudrichem.