EAN: 9789493200289
Publicatiedatum:  10-09-2021
Formaat: Paperback / softback
Taal: Nederlands
Aantal bladzijden: 364

    Bestelbaar Beschikbaar 10/09/2021

   Koop lokaal, gratis parkeren

   Verzendkosten €2,95 - Gratis afhalen in de winkel

Daar gingen wij. Ons hebben en houden verpakt in zes rugzakken en één koffertje. We verkochten ons huis, sloegen de inboedel op, stopten met werken en haalden onze jongens (8, 12, 13 en 15 jaar) van school. We schreven ons uit, lieten Nederland achter en vertrokken op een reis rond de wereld. Dit is ons verhaal. Een verhaal over grote spinnen en drukke Aziatische steden. Over grensblokkades en wandelen door een zandstorm. Over vreemde eetgewoontes, fascinerende culturen, toeristische hotspots en louche hotelletjes. Over ons gewone gezin op een heel bijzonder avontuur, waarbij ons geloof en vertrouwen in God als een rode draad door alle belevenissen heen lopen. Een inspirerend verslag van een gezin dat alles achterliet en vertrok. Inclusief 16 pagina's met kleurenfoto's!

Mellody Alberts is getrouwd met Peter en samen zijn we de trotse ouders van vier zoons. In 1996 ben is Mellody afgestudeerd als leerkracht voor het basisonderwijs. ze heeft ruim 20 jaar gewerkt voor de klas in midden- en bovenbouwgroepen. Les geven, creatief bezig zijn, reizen en schrijven zijn haar hobby’s. Mellody en haar gezin zijn altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en avontuur. Het grootste avontuur dat zij beleefd hebben met elkaar is de wereldreis die zij hebben gemaakt.

Even voorstellen Voorwoord Voor de reis Zuid-Afrika Swaziland Zuid-Afrika II Thailand Cambodja Vietnam Thailand II Australië Nieuw-Zeeland Chili Bolivia Peru Argentinië Thuis in Nederland Nawoord Nawoord II Bijlage

Ga mee op wereldreis! ‘Dit geweldige avontuur wil ik nooit meer vergeten!’ Met deze motivatie begon Mellody Alberts haar reisverslag, dat uiteindelijk een heus boek werd. Samen met haar man en haar vier zonen besloot ze om op wereldreis te gaan. Het beloofde een onvergetelijk jaar te worden voor dit gelovige gezin van zes. In deze reisroman brengt Mellody haar hele reis in verslag, maar ook de voorbereiding ervan. Een wereldreis heeft immers veel voeten in de aarde. Het hele gezin trekt van de savannes van Afrika naar de tempels in Azië, van de rode berg in Australië naar de oerbossen van Nieuw-Zeeland om dan te eindigen in het kleurrijke Zuid-Amerika. Met vlotte pen en een onmiskenbaar oog voor detail schrijft Mellody haar belevenissen neer: van een olifantentocht tot een onverwachte, ontroerende ontmoeting met een oude arme vrouw, het boeiende contact met de lokale bevolking en het vrijwilligerswerk waar ze zich voor inzetten op verschillende plaatsen. Elke bestemming brengt zijn eigen uitdagingen, pakkende ervaringen, leuke anekdotes en wijze lessen met zich mee. Laat je meevoeren in dit unieke reisverslag en vervoeg dit gezin op wereldreis door verschillende landen en culturen. Wedden dat je koffers aan het einde van dit boek al klaarstaan voor vertrek?

  EAN: 9789493200289
  Auteur: 
  Uitgever: Van Driel Publishing
  Publicatiedatum:   10-09-2021
  Formaat: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 150 mm
  Breedte: 230 mm
  Dikte: 28 mm
  Gewicht: 595 gr
  Voorraad:  Bestelbaar
  Aantal bladzijden: 364
  Trefwoorden:   christelijk;gezin;ikvertrek;reis;reisverslag;reizen;wereldreis