EAN: 9789492959348
Publicatiedatum:  01-01-2019
Formaat: Hardback
Taal: Nederlands
Hoogte: 226 mm
Breedte: 228 mm
Dikte: 32 mm
Gewicht: 1172 gr
Aantal bladzijden: 360

   Beschikbaar

Dagboek met 180 overdenkingen voor jong en oud van bekende sprekers en voorgangers.

Edwin Jonkers heeft de dagelijkse bijdragen van het videodagboek van New Faith Network beluisterd en uitgewerkt. Het resultaat is een mooie bundel overdenkingen. Edwin heeft veel ervaring met het uitwerken van teksten. Het is namelijk zijn passie om preken te verzamelen op mp3-formaat en deze verkondigingen letterlijk uit te schrijven zodat mensen ze naderhand nog eens kunnen nalezen. Vorig jaar deed hij de redactie van het Dagboek bij brood en wijn. Een mooie verzameling preken rond het thema van het Heilig Avondmaal. Edwin woont in Bodegraven, is getrouwd met Wilma en samen hebben ze vier kinderen. In de hervormde gemeente van Bodegraven - Nieuwerbrug is hij behalve wijkouderling ook preekbeurtenregelaar.

New Faith Network (NFN) is een interactief online platform dat een brug probeert te slaan tussen het geloof en het dagelijks leven. Het platform heeft een breed, kwalitatief en actueel aanbod van inspirerende verhalen, sprekers, films, thema-video’s en series. Uit Nederland en uit de rest van de wereld. De inhoud sluit naadloos aan op het leven van vandaag, geeft antwoorden op tal van vragen en gebruikt de Bijbel als steun en inspiratiebron. Iedere dag houdt een bekende, christelijke spreker in een videodagboek een korte, drie minuten durende overdenking over een Bijbeltekst. Sprekers vanuit verschillende geloofsstromingen werken hieraan mee. Ze behandelen diverse thema’s zoals liefde, gerechtigheid, verzoening, verandering en vernieuwing of spreken over het belang van het gebed. Hun bijdragen zijn nu gebundeld zodat u op het moment dat u het beste uitkomt, hun boodschap kunt lezen. In de drukte van alledag is het soms lastig om tijd te vinden voor de Bijbel. Laat u inspireren, aanzetten tot nadenken en vertroosten door hun vertaling van Gods woord naar het dagelijks leven.

Een inspirerend woord voor elke dag.

Bij New Faith Network houden christelijke auteurs dagelijks een korte overdenking. Daarvan werden er honderdtachtig gebundeld. De auteurs komen uit alle richtingen van de evangelische kerken, zoals Martine Vonk en Almatine Leene. De bijdragen zijn alfabetisch op titel geordend; de auteurs kozen een Bijbeltekst die hen inspireert om als christen in het dagelijks leven God te volgen. De overdenkingen worden afgewisseld met een foto en introductie van een auteur. Een mooi vormgegeven boek.

  EAN: 9789492959348
  Auteur: 
  Uitgever: Scholten Uitgeverij B.V.
  Publicatiedatum:   01-01-2019
  Formaat: Hardback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 226 mm
  Breedte: 228 mm
  Dikte: 32 mm
  Gewicht: 1172 gr
  Voorraad: Beschikbaar
  Aantal bladzijden: 360
  Trefwoorden:   dagboek;overdenkingen;inspiratie