- Nieuwe titels van Karen Kingsbury, Lody van de Kamp, Tessa Afshar, Jeanette van der Veen, Danielle Heerens en Amanda Barratt zijn binnen.

De hoogvlieger


Nederlands | 13-10-2023 | 400 pages

9789460050718

Paperback / softback


  Bekijk het inkijkexemplaar

€ 22,99

  Toevoegen aan winkelwagen
 Product store stocks

   Bestelbaar

   Bestel online of kom gezellig naar De Echo in Huizen

   Verzendkosten € 2,95 in Nederland, gratis afhalen in de winkel
Korte beschrijving/Annotatie

Een voortrazende thriller, vol plotwendingen en commentaar op de huidige tijd. Hoeveel offeren we op voor onze overtuigingen? En hoe vinden we nog verbinding in een verdeelde wereld?

Tekst achterflap

Een bizar incident boven het Vaticaan. Een wereldwijde kettingreactie van aanslagen. Een jonge leerkracht loopt het plein van het Vaticaan op. Een paar minuten later is hij het slachtoffer van een spectaculaire aanslag en ziet de halve wereld live zijn gruwelijke doodsstrijd. Kait durft al vijf jaar zijn flatje niet uit. Hij ziet de beelden en weet dat hij nog één dag heeft om zijn dochtertje te redden. Maar vindt hij haar, voordat anderen hém vinden? Dounya is Kaits thuiszorgmedewerker. Ze besluit hem te helpen in zijn gevaarlijke zoektocht door een wereld die razendsnel uiteenvalt in een kettingreactie van aanslagen. 'De hoogvlieger' is een voortrazende thriller, vol plotwendingen en commentaar op de huidige tijd. Hoeveel offeren we op voor onze overtuigingen? En hoe vinden we nog verbinding in een verdeelde wereld?

Slogan/Promotie

Het thrillerdebuut van een literair multitalent. 'De hoogvlieger' heeft een eigentijds en actueel plot met snelheid en diepgang. 'Een absolute aanrader voor wie een thriller wil met net een laagje extra.' - Johan Klein Haneveld

Biografie

Reinier Sonneveld werd opgeleid als scenarist en als theoloog bestudeerde hij religieuze manipulatie en geweld. Beide expertises gebruikt hij in zijn daverende thrillerdebuut.

Details

EAN :9789460050718
Auteur: 
Uitgever :Vrije Uitgevers, De
Publicatiedatum :  13-10-2023
Formaat :Paperback / softback
Taal :Nederlands
Hoogte :222 mm
Breedte :138 mm
Dikte :35 mm
Gewicht :590 gr
Voorraad : Bestelbaar
Aantal bladzijden :400
Trefwoorden :  debuut;religieuze manipulatie;sonneveld;terrorisme;thriller