- Beijdeniskaarten - belijdeniscadeau's - Opwekking 2024 - Vaderdag -

Babybijbel Liedjesboek


Nederlands | 15-04-2024 | 48 pagina's

9789089123213

Hardback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 14,95


 

   Bestelbaar

   Bestel online of kom gezellig naar De Echo in Huizen

   Verzendkosten € 2,95 in Nederland, gratis afhalen in de winkel
Korte beschrijving/Annotatie

Met de Bijbelse liedjes van Corien Oranje op bekende melodieën en de prachtige illustraties van Marieke ten Berge wordt geloofsopvoeding voor de allerkleinsten nog leuker!

Tekst achterflap

Met de Bijbelse liedjes van Corien Oranje op bekende melodieën en de prachtige illustraties van Marieke ten Berge wordt geloofsopvoeding voor de allerkleinsten nog leuker! Alle producten uit de lijn Babybijbel helpen je om al vanaf het eerste levensjaar de waardevolle verhalen uit de Bijbel met je kindje te kunnen lezen. De illustraties zijn herkenbaar, speels en speciaal gemaakt voor jonge baby’s, omdat ze zwart-wit al goed kunnen onderscheiden. Dit Babybijbel liedjesboek en de andere producten uit deze lijn zijn ook heel geschikt als verrassend kraam cadeau van betekenis! Marieke ten Berge is een bekende illustrator, ontwerper en bedenker van het concept van de Babybijbel. Haar aantrekkelijke illustraties passen goed bij deze tijd. Corien Oranje is kinderboekenschrijver en theoloog, en schreef verhalen voor tal van Bijbelse kinderboeken. Haar verhalen en liedteksten zijn heerlijk om voor te lezen en te zingen. Alvast enkele liedjes beluisteren? Ze zijn te vinden op Spotify.

Slogan/Promotie

Alle producten uit de lijn Babybijbel helpen je om al vanaf het eerste levensjaar de waardevolle verhalen uit de Bijbel met je kindje te kunnen lezen. De illustraties zijn herkenbaar, speels en speciaal gemaakt voor jonge baby’s, omdat ze zwart-wit al goed kunnen onderscheiden. Dit Babybijbel liedjesboek en de andere producten uit deze lijn zijn ook heel geschikt als verrassend kraamcadeau van betekenis! Marieke ten Berge is een bekende illustrator, ontwerper en bedenker van het concept van de Babybijbel. Haar aantrekkelijke illustraties passen goed bij deze tijd. Corien Oranje is kinderboekenschrijver en theoloog, en schreef verhalen voor tal van Bijbelse kinderboeken. Haar verhalen en liedteksten zijn heerlijk om voor te lezen en te zingen.

Details

EAN :9789089123213
Auteur: 
Uitgever :Nederlands-Vlaams Bijbelgenootschap
Publicatie datum :  15-04-2024
Uitvoering :Hardback
common.Language :Nederlands
Hoogte :176 mm
Breedte :175 mm
Dikte :15 mm
Gewicht :199 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :48