- Boekenmarkt - Vaderdagcadeau's - Gefeliciteerd kaarten Eindexamen - Bedankt Meester en Juffen - Vakantietafel - Zomervoordeelboeken -

Mens Waar Ben Je?


Nederlands | 07-05-2024 |

9789083202372

Hardback


€ 15,00


 

   Bestelbaar

   Bestel online of kom gezellig naar De Echo in Huizen

   Verzendkosten € 2,95 in Nederland, gratis afhalen in de winkel
Korte beschrijving/Annotatie

Ben ik wel goed genoeg? Mag ik er écht zijn? Waarom vergelijk ik mezelf steeds met anderen? Waarom ben ik zo vaak bezig met de meningen en verwachtingen van de mensen om mij heen? 

Wat zegt het dat we continu bezig zijn met de goedkeuring van wie we zijn? Waar komt deze onrust vandaan? Ik neem je mee terug in de tijd, terug naar de tuin van Eden. In dit Genesis verhaal liggen namelijk de antwoorden verborgen op jouw diepste vragen. Hier stelt God de eerste vraag aan de mens. Deze vraag opent de deur naar een groter verhaal. Hét verhaal van de mens (Adam) en het leven (Eva). De allereerste vraag aan de mensheid is de start van onze zoektocht naar een leven vanuit een gezonde identiteit: Mens, waar ben je? 

Aanbevelingen 

'Ik ben tijdens het lezen op elke pagina wel een keer gestopt om iets te markeren of te noteren. Dit boek staat vol met essentiële levenslessen over identiteit. Lees het!' Joram Kaat, presentator & creative Evangelische Omroep. 

'Dit boek heb ik met tranen in mijn ogen gelezen. Het raakt de kern van je bestaan en de diepte van Gods liefde voor jou.' Martin Koornstra, directeur Royal Mission. 

'Op een heldere en onderbouwde manier weet Robbie de maatschappelijke en religieuze mythes te ontmaskeren en daar het ware leven tegenover te zetten. Dit boek is een must-read.' Arie de Rover, counselor, spreker & schrijver.

Details

EAN :9789083202372
Auteur: 
Publicatie datum :  07-05-2024
Uitvoering :Hardback
common.Language :Nederlands
Status : Bestelbaar