EAN: 9789083171715
Publicatiedatum:  30-09-2021
Formaat: Paperback / softback
Taal: Nederlands
Aantal bladzijden: 168

    Bestelbaar Beschikbaar 30/09/2021

   Koop lokaal, gratis parkeren

   Verzendkosten €2,95 - Gratis afhalen in de winkel

Een middag ronddwalen in een verlaten grot verandert in een nachtmerrie wanneer Ben en Sarah een verschrikkelijke ontdekking doen. Als Sarah de volgende dag niet op haar appjes reageert, vreest Ben het ergste. Omdat de politie hem niet serieus neemt, gaat hij zelf op onderzoek uit, samen met zijn beste vrienden. De tijd dringt. Wie is wel te vertrouwen en wie niet? Als dan ook Ben verdwijnt staan de vrienden er opeens alleen voor. Lukt het hen om Sarah en Ben te vinden voordat het te laat is? 'Ik was vanaf de eerste bladzijde deel van het verhaal en las alsof ik er zelf bij was.' - Jesse 'Spannende strijd tussen duister en licht.' - Maria

Wiesje Berghuis is getrouwd en moeder van drie tieners. toen haar zoon, een echte boekenwurm, verlangde naar goede, spannende christelijke jeugdboeken, maar die niet kon vinden besloot ze zelf te gaan schrijven. En hoe! Binnen een jaar tijd groeide Wiesje uit tot een volwaardige schrijfster van kinderboeken. Haar debuut, de trilogie 'Het mysterie van Ison' werd niet alleen door jongeren, maar ook door volwassenen erg goed ontvangen en moest al snel worden herdrukt. Wiesje verwerkt Bijbelse principes op een subtiele en symbolische manier om de lezer te prikkelen de diepere betekenis van het verhaal te ontdekken.

‘Veel jongeren voelen zich aangetrokken tot boeken over magische krachten. Dit boek heeft een boodschap die net even een andere invalshoek heeft.’ – Wiesje Berghuis Een middagje ronddwalen in een verlaten grot verandert in een nachtmerrie wanneer Ben en Sarah een groep mensen betrappen tijdens een seance. Als Sarah de volgende dag niet op haar appjes reageert, vreest Ben het ergste. Omdat de politie hem niet serieus neemt, gaat hij zelf op onderzoek uit, samen met zijn beste vrienden. De tijd dringt. Wie is wel te vertrouwen en wie niet? Als dan ook Ben verdwijnt, staan de vrienden er opeens alleen voor. Lukt het hen om Sarah en Ben te vinden voordat het te laat is? In haar nieuwste jeugdroman over thema’s als vriendschap en de eeuwenoude strijd tussen licht en duisternis laat schrijfster Wiesje Berghuis opnieuw zien welk talent ze in huis heeft. Dit najaar kunnen haar fans eindelijk weer hun hart ophalen en lekker op de bank wegkruipen met dit spannende boek.

  EAN: 9789083171715
  Auteur: 
  Uitgever: Scholten Uitgeverij B.V.
  Publicatiedatum:   30-09-2021
  Formaat: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 150 mm
  Breedte: 211 mm
  Dikte: 15 mm
  Gewicht: 235 gr
  Voorraad:  Bestelbaar
  Aantal bladzijden: 168
  Trefwoorden:   jeugdboek;spannend;young adult