🌟🌟 KERST IN DE ECHO - WELKOM! 🌟🌟
EAN: 9789079859993
Publicatiedatum:  20-04-2018
Formaat: Hardback
Taal: Nederlands
Aantal bladzijden: 80

    Bestelbaar Beschikbaar 20/04/2018

   Bestel online of kom gezellig naar De Echo in Huizen

   Verzendkosten € 2,95 in Nederland, gratis afhalen in de winkel

Op FB pagina -Woorden van Gods liefde- ontvangen dagelijks duizenden mensen bemoediging. De meest aansprekende teksten, overwegingen en gedichten zijn voor het eerst gebundeld in hardcover boek.

Woorden van Gods liefde God spreekt tot je in Zijn taal van liefde. De Bijbelteksten, foto's, gedichten & gedachten laten zien hoeveel de Vader van je houdt. In dit boek vind je een selectie van overdenkingen van de Facebookpagina Woorden van Gods liefde. Voor thuis of onderweg of om cadeau te geven.

Onze God en Vader wordt in de Bijbel de God van alle vertroosting genoemd (2 Korinthe 1:3,4). In een moeilijke periode in mijn leven ontdekte ik dat Hij persoonlijk tot je wil spreken. Zijn woorden die ik in mijn hart ontvang, sluiten aan bij wat er in mijn leven gebeurt en wat je leest in de Bijbel. Deze bemoedigingen schreef ik op en daaruit groeide het verlangen om ze door te geven aan anderen. Daarom begon ik drie jaar geleden met de Facebookpagina ‘Woorden van Gods liefde’ waar ik dagelijks een inspirerende tekst met een foto plaats. Intussen zijn er meer dan twintigduizend volgers met wie ik Gods liefdevolle woorden mag delen. Met dit boek wens ik je veel lees- en kijkplezier, maar bovenal dat je daardoor bemoedigd en opgebouwd mag worden in je geloof.

Ans Heij, plaatst dagelijks de woorden van Gods liefde op haar FB. Hierdoor krijgen ruim 20.000 mensen dagelijkst Zijn woorden van bemoediging.

Geschenk uit de hemel Ik draag je dag aan dag De kracht van Gods liefde brengt jouw leven tot bloei Veilig en geborgen onder Gods vleugels Als sneeuw voor de zon Strijd in je denken Ik zorg voor jou Relax en ontspan Zie, Ik maak iets nieuws Ik deed dit voor jou! Uit liefde… Je bent vrij Ik ga met je mee Neem en eet… ontvang Mijn zegeningen Jij bent Mijn kind Splinternieuw leven Leef uit Mijn kracht Ik geef je Mijn Helper Jij bent Mijn getuige Mijn hulp komt van de Heer Ik breng stilte in de storm Ik zorg voor jou Vrees niet, geloof alleen De Heer is mijn herder Weet je wel wie je bent? Zullen we ruilen? In de knop van vandaag schuilt de bloem van morgen Er is hoop Ik ben de Wijnstok, jij bent de rank Mijn zon schijnt voor jou vandaag Ik maak iets moois van je leven Ik troost jou Je leven is geborgen in Mijn liefdevolle hart Ik breng kleur in je leven Ik maak je vrij De weg van genade Ik laat je nooit in de kou staan Hartverwarmende liefde Immanuël, God is met ons Thuis bij de Vader

  EAN: 9789079859993
  Auteur: 
  Uitgever: Scholten Uitgeverij B.V.
  Publicatiedatum:   20-04-2018
  Formaat: Hardback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 218 mm
  Breedte: 215 mm
  Dikte: 10 mm
  Gewicht: 433 gr
  Voorraad:  Bestelbaar
  Aantal bladzijden: 80
  Trefwoorden:   gedichten;geloof;gods liefde;scholten uitgeverij;woorden van gods liefde