-ZATERDAG 3 OKTOBER 2020 - OPENINGSDAG - DE ECHO - NIEUWE LOCATIE - LINDENLAAN 32a-

Evangelisatie Gods Plan Van Aanpak

€6,90


EAN: 9789063187095
Publicatiedatum:  19-12-2019
Formaat: Hardback
Taal: Nederlands

  Herdruk

Evangelisatie... ja, maar hoe?! Wie evangelisatie zegt, denkt al snel aan allerlei acties, plannen en methoden. Aan inzet en vindingrijkheid geen gebrek.
Maar de meest wezenlijke vraag blijft vaak onaangeroerd, zegt Robert Coleman. Helaas. Want als het om evangelisatie gaat, dan moeten we eerst en vooral terug naar de Here Jezus. Hij is immers niet alleen onze Opdrachtgever maar ook ons Voorbeeld? 

Hoe evangeliseerde Hij? Wat was Zijn strategie? Robert Coleman neemt ons mee naar die drie indrukwekkende jaren waarin Jezus zijn plan van aanpak voor de wereldwijde evangelisatie ontvouwde en voorleefde.
Coleman analyseert de werkwijze van Jezus en komt daarin acht fundamentele principes tegen: selectie, gemeenschap, toewijding, vervulling, demonstratie, delegatie, toezicht en reproductie.
Deze principes gelden nog steeds voor ieder die de Heer wil volgen en zijn werk wil voortzetten in de wereld.
 


Robert E. Coleman is directeur van de School of World Misson and Evangelism en hoogleraar evangelisatie aan de Trinity Evangelical Divinity School in Deerfield, Illinois.
Hij schreef honderden artikelen en meer dan twintig boeken. Zijn boeken zijn in meer dan negentig talen gepubliceerd. De oplage van de Engelstalige edities is inmiddels gestegen tot bijna vijf miljoen.

  EAN: 9789063187095
  Auteur: 
  Publicatiedatum:   19-12-2019
  Formaat: Hardback
  Taal: Nederlands
  Voorraad: Herdruk