- Beijdeniskaarten - belijdeniscadeau's - Opwekking 2024 - Vaderdag -

#Powerbook Loslaten (2024)


Nederlands | 16-05-2024 |

9789058042132

Paperback / softback


€ 16,50


 

   Bestelbaar

   Bestel online of kom gezellig naar De Echo in Huizen

   Verzendkosten € 2,95 in Nederland, gratis afhalen in de winkel
Korte beschrijving/Annotatie

In dit nieuwe #powerbook lees je verhalen over loslaten en over welke impact het kan hebben op verschillende facetten van je leven.

Tekst achterflap

In dit nieuwe #powerbook lees je verhalen over loslaten en over welke impact het kan hebben op verschillende facetten van je leven: het verlies van dierbaren, het afscheid van dromen of een veranderende gezondheid. Vragen als deze komen aan de orde: hoe laat je je kinderen in de loop van de jaren los, binnen veilige opvoedkundige grenzen? Welke invloed heeft loslaten en verlies op je geloof? En hoe kan geloof op zijn beurt een positieve invloed hebben in periodes van loslaten? Laat je weer inspireren en lees en leer van andere moeders in dit #powerbook, vol bemoediging voor moeder, vrouw én gezin!

Biografie

De #powerbooks worden geschreven door verschillende schrijvers en professionals die ook allemaal moeder zijn, en staan onder redactie van Daniëlle Koudijs, oprichter van het online platform Power to the Mama’s. Eerder verschenen van haar hand het 'Kraamjournal', '#Powertalks voor Mama’s', het 'Dank & Gebedsboek', 'Het Grootse Koesterboek' en 'In Zijn kracht'.

Details

EAN :9789058042132
Auteur: 
Uitgever :Vrije Uitgevers, De
Publicatie datum :  16-05-2024
Uitvoering :Paperback / softback
common.Language :Nederlands
Hoogte :241 mm
Breedte :171 mm
Dikte :11 mm
Gewicht :344 gr
Status : Bestelbaar
Reeks :  #Powerbook