🌟🌟 KERST IN DE ECHO - WELKOM! 🌟🌟

Bijbels dagboek 2024

Kracht voor elke dag

EAN: 9789055606184
Publicatiedatum:  29-08-2023
Formaat: Paperback / softback
Taal: Nederlands
Aantal bladzijden: 384

    Bestelbaar Beschikbaar 29/08/2023

   Bestel online of kom gezellig naar De Echo in Huizen

   Verzendkosten € 2,95 in Nederland, gratis afhalen in de winkel

Met thema’s als verlangen naar God, volharding en beproeving, en klimaatverandering en duurzaamheid uit bijbels perspectief. En de bijbelboeken Numeri en Matteüs zullen worden doorgespit.

Succesvolle verkoop van dit dagboek is ieder jaar weer verzekerd; afwisselende onderwerpen, originele teksten en gedegen uitleg waar je in het dagelijks leven wat mee kunt. Soms wordt ingegaan op een bepaald thema, soms wordt ervoor gekozen om een of enkele bijbelboeken door te lopen. Iedere bijdrage bestaat uit een bijbelgedeelte om te lezen, een uitgeschreven kerntekst en een meditatie. Daarbij wordt een psalm, gezang of lied opgegeven om te zingen. Op sommige dagen wordt een bezinningsvraag gesteld om over na te denken en eventueel in gezinsverband te bespreken, of er wordt een gebedspunt aangereikt. Deze editie bevat thema’s als verlangen naar God, volharding en beproeving, en klimaatverandering en duurzaamheid uit bijbels perspectief. En de bijbelboeken Numeri en Matteüs zullen worden doorgespit. Met bijdragen van Sipke Alserda, Henk Bondt, Egbert Brink, Jurjen de Bruijne, Leonardo de Chirico, Bart Dubbink, Martine van der Herberg, Melissa van der Kamp, Mieke van der Linden, Suzan Sierksma-Agteres, Carin Slotboom en Addy van der Woerd.

Met bijdragen van Sipke Alserda, Henk Bondt, Egbert Brink, Jurjen de Bruijne, Leonardo de Chirico, Bart Dubbink, Martine van der Herberg, Melissa van der Kamp, Mieke van der Linden, Suzan Sierksma-Agteres, Carin Slotboom en Addy van der Woerd.

  EAN: 9789055606184
  Uitgever: Vrije Uitgevers, De
  Publicatiedatum:   29-08-2023
  Formaat: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 172 mm
  Breedte: 107 mm
  Dikte: 22 mm
  Gewicht: 288 gr
  Voorraad:  Bestelbaar
  Aantal bladzijden: 384