❤️ ❤️ FEBRUARI | MAAND VAN DE LIEFDE | EXTRA AANDACHT IN DE ECHO BOEKEN EN CADEAU-ARTIKELEN ❤️ ❤️

41 vragen van God voor de donkere dagen

Meditaties over de toekomst

EAN: 9789055606139
Publicatiedatum:  28-09-2022
Formaat: Paperback / softback
Taal: Nederlands
Aantal bladzijden: 96

    Bestelbaar Beschikbaar 28/09/2022

   Met uw aankoop steunt u de missie van De Echo

   Verzendkosten €2,95 in Nederland - Geen verzendkosten in Huizen - Gratis afhalen in de winkel

De toekomst roept vragen op. Vragen over waar het heen gaat met deze wereld, over wat jou persoonlijk staat te wachten. Christenen vragen zich af hoe lang het nog duurt voordat Jezus komt.

De toekomst roept vragen op. Vragen over waar het heen gaat met deze wereld, over wat jou persoonlijk staat te wachten. Christenen vragen zich af hoe laat het is op Gods horloge: vijf voor twaalf of duurt het nog even voordat Jezus komt? Ook God zélf stelt vragen in de Bijbel aan ons over de toekomst. De periode van Advent, Kerst en Oud en Nieuw is bij uitstek geschikt om stil te staan bij deze thema's. Ontdek hoe Gods vragen nieuw licht werpen op de donkere dagen rond Kerst. 41 dagen lang krijg je een vraag die je uitdaagt om stil te worden en het contact met God te zoeken. Na die vraag volgt een korte uitleg en toepassing. Aansluitend staan twee bezinningsvragen en een kort gebed. Tot slot is er ruimte om jouw antwoord aan God op te schrijven.

Marien Kollenstaart is predikant in de PKN, pastor in een multiculturele gemeente en betrokken bij Stichting Geloofsinburgering en de Near East Ministry. Eerder schreef hij 'Zoals Jezus. Een leven lang leren lijken op Hem', en '40 vragen van Jezus die uitdagen'. Marien is getrouwd met Mirjam en vader van vijf kinderen.

  EAN: 9789055606139
  Auteur: 
  Uitgever: Vrije Uitgevers, De
  Publicatiedatum:   28-09-2022
  Formaat: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 203 mm
  Breedte: 134 mm
  Dikte: 10 mm
  Gewicht: 129 gr
  Voorraad:  Bestelbaar
  Aantal bladzijden: 96