- MOEDERDAG ZONDAG 12 MEI -

Herkerken Praktijkboek


Nederlands | 31-05-2023 | 216 pages

9789055606078

Paperback / softback


€ 18,99

  Toevoegen aan winkelwagen
 Product store stocks

   Bestelbaar

   Bestel online of kom gezellig naar De Echo in Huizen

   Verzendkosten € 2,95 in Nederland, gratis afhalen in de winkel
Korte beschrijving/Annotatie

'Herkerken Praktijkboek' biedt uitstekende handvatten voor kerken, groepen en individuen die vanuit het kloppend hart van het evangelie willen werken.

Tekst achterflap

In het veelbesproken boek 'Herkerken' gaven Remmelt Meijer en Peter Wierenga een hartstochtelijk pleidooi voor de kerk als oefenplaats van de liefde. De auteurs lieten zien hoe een periode van crisis en verandering uiteindelijk kansen biedt om als kerk de toekomst hoopvol tegemoet te treden. In 'Herkerken Praktijkboek' verbinden zij, samen met Ella van den Brandhof, dit hoopvolle verhaal aan de dagelijkse praktijk van kerk-zijn. Je vindt inspirerende overdenkingen, verdieping om over in gesprek te gaan en experimenten die helpen nieuwe wegen te verkennen. Dit boek biedt uitstekende handvatten voor kerken, groepen en individuen die vanuit het kloppend hart van het evangelie willen werken. Het stuurt aan op een compassie die de bewogenheid van Jezus weerspiegelt en die hen met twee benen in hun omgeving laat staan. Peter Wierenga is directeur European Christian Mission, coach en concept-begeleider. Remmelt Meijer is kerkbegeleider en evenals Ella van den Brandhof theoloog en werkzaam bij pioniersplek Hemelsbreed.

Biografie

Peter Wierenga is directeur European Christian Mission, coach en concept-begeleider. Remmelt Meijer is kerkbegeleider en evenals Ella van den Brandhof theoloog en werkzaam bij pioniersplek Hemelsbreed.

Details

EAN :9789055606078
Auteur: 
Uitgever :Vrije Uitgevers, De
Publicatiedatum :  31-05-2023
Formaat :Paperback / softback
Taal :Nederlands
Hoogte :220 mm
Breedte :140 mm
Dikte :15 mm
Gewicht :309 gr
Voorraad : Bestelbaar
Aantal bladzijden :216