❤️ ❤️ FEBRUARI | MAAND VAN DE LIEFDE | EXTRA AANDACHT IN DE ECHO BOEKEN EN CADEAU-ARTIKELEN ❤️ ❤️

Herkerken: het werkboek

€ 13,99

  Toevoegen aan verlanglijst

EAN: 9789055606078
Publicatiedatum:  13-03-2023
Formaat: Paperback / softback
Taal: Nederlands

   Nog niet beschikbaar

   Met uw aankoop steunt u de missie van De Echo

   Verzendkosten €2,95 in Nederland - Geen verzendkosten in Huizen - Gratis afhalen in de winkel

'Herkerken: het werkboek' biedt praktische handvatten en ideeën om bezig te gaan met een proces van gezamenlijke bezinning, keuzes maken en verandering.

In het boek 'Herkerken' lieten Remmelt Meijer en Peter Wierenga zien hoe een periode van crisis en verandering, die in eerste instantie een kerk(gemeenschap) op scherp zet, met het juiste meebewegen kansen biedt om goed in te spelen op de uitdagingen van vandaag. 'Herkerken' heeft het nodige losgemaakt, met als meest gestelde vraag: hoe dan? Daarom gaat 'Herkerken: het werkboek' een stap verder. Het biedt praktische handvatten en ideeën om bezig te gaan met een proces van gezamenlijke bezinning, keuzes maken en verandering. Het biedt geen dichtgetimmerd plan maar een stapsgewijze aanpak om je, aan de hand van teksten, opdrachten en vragen, als groep en als gemeente te prikkelen. Daarnaast vind je voorbeelden die inspireren.

Remmelt Meijer is theoloog, kerkbegeleider en pionier. Peter Wierenga is directeur European Christian Mission, kerkbegeleider en conceptontwikkelaar. Ze ondersteunen geloofsgemeenschappen met processen rond identiteit, beleid, vernieuwing en fusie.

  EAN: 9789055606078
  Auteur: 
  Uitgever: Vrije Uitgevers, De
  Publicatiedatum:   13-03-2023
  Formaat: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Voorraad:  Nog niet beschikbaar