📚📚 VAKANTIE-LEESBOEKEN en MAGAZINES - KOOP ZE BIJ DE ECHO 📚📚

Liturgie van het alledaagse


Nederlands | 17-10-2020 | 192 pagina's

9789051945539

Paperback / softback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 19,95


 

   Bestelbaar

   Bestel online of kom gezellig naar De Echo in Huizen

   Verzendkosten € 2,95 in Nederland, gratis afhalen in de winkel
Korte beschrijving/Annotatie

Op momenten die we over het hoofd zien en in dagelijkse routines kunnen we ons bewust worden van Gods aanwezigheid. Hoe omarmen we het heilige in het gewone en het gewone in het heilige?

Tekst achterflap

Met een Woord vooraf van Janneke Burger-Niemeijer. Op momenten die we over het hoofd zien en in dagelijkse routines kunnen we ons op verrassende manieren bewust worden van Gods aanwezigheid. Hoe omarmen we het heilige in het gewone en het gewone in het heilige? Ingekaderd in de beschrijving van een gewone dag, verkent dit boek het dagelijks leven door de lens van liturgie, kleine praktijken en gewoonten die ons vormen. Elk hoofdstuk kijkt naar iets – haar bed opmaken, haar tanden poetsen, haar sleutels kwijtraken – wat de schrijfster elke dag doet. Op basis van de diversiteit van haar leven als Anglicaanse priester, vriend, echtgenote en moeder, ontwikkelt Tish Warren een praktische theologie van het alledaagse. Elke activiteit is verbonden met een spirituele oefening en een aspect van de zondagse kerkdienst. Kom en ontdek de heiligheid in elke dag van je leven.

Biografie

Tish Harrison Warren is priester in de Anglicaanse kerk in Noord-Amerika. Ze is verbonden aan de Church of the Ascension in Pittsburgh, Pennsylvania. Ze schrijft regelmatig voor tijdschriften en websites. Zij en haar man Jonathan hebben twee jonge dochters.

Details

EAN :9789051945539
Auteur: 
Uitgever :Buijten en Schipperheijn B.V., Drukkerij
Publicatie datum :  17-10-2020
Uitvoering :Paperback / softback
Taal/Talen : Nederlands
Hoogte :215 mm
Breedte :141 mm
Dikte :16 mm
Gewicht :240 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :192