- Beijdeniskaarten - belijdeniscadeau's - Opwekking 2024 - Vaderdag -

De Zoete Zusjes zijn de baas


Nederlands | 27-08-2024 | 96 pagina's

9789043933728

Hardback


€ 15,99


 

   Bestel online of kom gezellig naar De Echo in Huizen

   Verzendkosten € 2,95 in Nederland, gratis afhalen in de winkel
Korte beschrijving/Annotatie

'De Zoete Zusjes zijn de baas’ is een vrolijk avonturenverhaal over de populaire zusjes Saar en Janna (bekend van YouTube). Om voor te lezen vanaf 4 jaar, of om zelf te lezen vanaf 7 jaar.

Tekst achterflap

In ‘De Zoete Zusjes zijn de baas’, geschreven door Hanneke de Zoete, gaan de Zoete Zusjes Saar en Janna protesteren. Want grote mensen zeggen altijd nee, en ze spelen de baas over kinderen. Maar waarom eigenlijk? Kinderen kunnen ook heel goed de baas zijn! Dus organiseren de Zoete Zusjes de allerleukste dag van het jaar: ja-dag, waarop kinderen voor één dag de baas zijn. Zij bepalen álles. En zo gebeuren er alleen maar leuke dingen op ja-dag: van een koekjesontbijt tot stampen in de plassen, je haren roze verven en uit eten in je pyjama. Een heerlijk boek om voor te lezen vanaf 4 jaar of voor kinderen vanaf 7 jaar die zelf willen lezen. De uitvoering van dit (voorlees)boek is mooi gebonden, vrolijk geïllustreerd door Iris Boter en met glitters op het omslag. Dat maakt dit boek ook een perfect cadeau voor elk kind. Ter gelegenheid van een verjaardag, diploma, verhuizing, Sinterklaas, Kerstmis, of gewoon zomaar.

Biografie

Hanneke de Zoete stond jarenlang voor de klas en maakte in 2019 haar schrijversdebuut. Haar dochters Saar en Janna dienen als inspiratie voor haar boeken, waarin ze dagelijkse avonturen beleven waar ieder kind de hoofdrol in zou kunnen spelen. In juni 2021 won ze met 'De Zoete Zusjes zoeken een schat' de Kinderjury in de leeftijdscategorie 6 t/m 9 jaar. In 2022 was ze de enige auteur van kinderboeken die met vier titels in de lijst bestverkochte boeken van het jaar stond. Inmiddels zijn er meerdere (voor)leesboeken in de serie, en zijn er daarnaast De Zoete Zusjes kook- en bakboeken, moppenboeken en doe-boeken, én is er De Zoete Zusjes Vakantiepodcast die inmiddels meer dan twee miljoen keer gestreamd is. Er zijn meer dan een miljoen exemplaren verkocht van De Zoete Zusjes-boeken.

Details

EAN :9789043933728
Auteur: 
Uitgever :VBK Media
Publicatie datum :  27-08-2024
Uitvoering :Hardback
common.Language :Nederlands
Status :Nog niet beschikbaar
Aantal pagina's :96
Reeks :  De Zoete Zusjes
Keywords :  zusjes