📚📚 VAKANTIE-LEESBOEKEN en MAGAZINES - KOOP ZE BIJ DE ECHO 📚📚

Samen lezen met de Zoete Zusjes


Nederlands | 17-05-2024 | 48 pagina's

9789043931816

Hardback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 10,00


 

   Bestelbaar

   Bestel online of kom gezellig naar De Echo in Huizen

   Verzendkosten € 2,95 in Nederland, gratis afhalen in de winkel
Korte beschrijving/Annotatie

Leer lezen met de Zoete Zusjes in drie boekjes op verschillende niveaus voor beginnende lezers. In dit tweede boekje kunnen lezers met een paar maanden ervaring spelenderwijs oefenen met toneellezen

Tekst achterflap

Leren lezen is nog leuker met de Zoete Zusjes! Daarom zijn er nu drie gloednieuwe Zoete Zusjes-titels van oplopend niveau:

Ik lees met de Zoete Zusjes: voor de allerjongste lezers in groep 2 en begin groep 3 die woorden en klanken leren herkennen. Samen lezen met de Zoete Zusjes: voor beginnende lezers die een aantal maanden leesonderwijs hebben gehad. Lekker lezen met de Zoete Zusjes: voor kinderen die al ongeveer een jaar leesonderwijs hebben gehad. In ieder boek beleven de Zoete Zusjes Saar en Janna weer allerlei avonturen. En nu kunnen ook de jongste lezers daarvan meegenieten! Met in totaal maar liefst 144 bladzijden leesplezier zullen kinderen in groep 2 en 3 kunnen beginnen met het herkennen en lezen van de eerste letters, woordjes en zinnen. Eerst samen, en dan zelf! Natuurlijk zijn de verhalen weer opgevrolijkt met de leukste illustraties van Iris Boter.

In het tweede boekje, 'Samen lezen met de Zoete Zusjes', kun je samen hardop vier korte verhalen toneellezen met twee tot vijf personen. Door de simpele woorden van één of twee lettergrepen en korte zinnen van maximaal zes woorden kunnen beginnende lezers die een aantal maanden leesonderwijs hebben gehad spelenderwijs oefenen met lezen.

Details

EAN :9789043931816
Auteur: 
Uitgever :VBK Media
Publicatie datum :  17-05-2024
Uitvoering :Hardback
Taal/Talen : Nederlands
Hoogte :247 mm
Breedte :176 mm
Dikte :9 mm
Gewicht :278 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :48
Reeks :  De Zoete Zusjes