📚📚 VAKANTIE-LEESBOEKEN en MAGAZINES - KOOP ZE BIJ DE ECHO 📚📚

Feest met de Zoete Zusjes bakboek met meer dan 30 recepten


Nederlands | 24-10-2023 | 144 pagina's

9789043928311

Hardback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 25,00


 

   Bestelbaar

   Bestel online of kom gezellig naar De Echo in Huizen

   Verzendkosten € 2,95 in Nederland, gratis afhalen in de winkel
Korte beschrijving/Annotatie

De Zoete Zusjes Saar en Janna leren kinderen vanaf 6 jaar bakken in het leukste kinderbakboek boordevol feestelijke stap-voor-staprecepten voor iedere gelegenheid.

Tekst achterflap

Het is feest! En dat moet natuurlijk gevierd worden met de allerlekkerste traktaties. Dit is hét bakboek voor feestelijke gelegenheden. Fleurig, kleurig, superlekker en hartstikke makkelijk! Saar en Janna, die je kent van hun YouTube-kanaal De zoete zusjes, maken bakken makkelijk én leuk voor kinderen.

In dit kinderbakboek vind je 30 recepten voor de allerlekkerste traktaties, taarten, cupcakes en cocktails voor de beste party's. Van regenboogcupcakes tot drollenkoekjes, een regenboogtaart en karamel bubble tea, dit boek heeft echt voor iedereen wat lekkers.

Saar en Janna hebben alle recepten zelf uitgeprobeerd en geproefd – gegarandeerd kidsproof dus. Met de duidelijke stap-voor-stapfoto’s wordt ieder kind een keukenprins(es). Een superleuk en feestelijk bakboek waaruit je echt álles wel wilt bakken en opeten!

Cadeautip!
'Feest met de Zoete Zusjes bakboek met meer dan 30 recepten' is het perfecte cadeau voor elk kind om te geven of te krijgen! Ter gelegenheid van een verjaardag, Sinterklaas, Kerstmis of gewoon zomaar.

Details

EAN :9789043928311
Auteur: 
Uitgever :VBK Media
Publicatie datum :  24-10-2023
Uitvoering :Hardback
Taal/Talen : Nederlands
Hoogte :253 mm
Breedte :197 mm
Dikte :17 mm
Gewicht :690 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :144
Reeks :  De Zoete Zusjes
Keywords :  bakken;feest;taart