🌟🌟 KERST IN DE ECHO - WELKOM! 🌟🌟

Het grote Zoete Zusjes vakantieboek 3

Vol met tekenen, knutselen, puzzels, spelletjes, challenges, lekker lezen, testjes en proefjes!

EAN: 9789043928274
Publicatiedatum:  13-06-2023
Formaat: Paperback / softback
Taal: Nederlands
Aantal bladzijden: 96

    Bestelbaar Beschikbaar 13/06/2023

   Bestel online of kom gezellig naar De Echo in Huizen

   Verzendkosten € 2,95 in Nederland, gratis afhalen in de winkel

‘Het grote Zoete Zusjes vakantieboek 3’ van de populaire zusjes Saar en Janna is het vrolijkste doeboek boordevol gloednieuwe spelletjes, kleurplaten, puzzels, knutselideeën, moppen en een verhaal.

De vakantie is niet compleet zonder de Zoete Zusjes! Het grote Zoete Zusjes vakantieboek van Hanneke de Zoete is een vrolijk geïllustreerd doeboek boordevol originele proefjes, experimenten, knutsel- en tekenopdrachten, kleurplaten, testjes en natuurlijk een lekker leesverhaal. Maak je eigen slijm, test je kennis met de grote weetjesquiz, maak een brief in geheimschrift en nodig je vriendjes, ouders, opa’s en oma’s uit voor een geweldige goochelshow. Met het grote Zoete Zusjes vakantieboek hoef je je deze zomer niet te vervelen!

Bij dit boek hoort de superleuke Zoete Zusjes vakantiepodcast! Luister mee naar de vakantiedilemma’s, voorleesverhalen, weetjes en moppen van Saar, Janna en hun moeder Hanneke. Deze podcast is perfect voor onderweg, in de auto, het vliegtuig, de trein of op de boot! Maar ook voor op de camping, in het hotel of lekker thuis. Zoek in Spotify naar De Zoete Zusjes vakantiepodcast.

  EAN: 9789043928274
  Auteur: 
  Uitgever: VBK Media
  Publicatiedatum:   13-06-2023
  Formaat: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 244 mm
  Breedte: 190 mm
  Dikte: 10 mm
  Gewicht: 344 gr
  Voorraad:  Bestelbaar
  Aantal bladzijden: 96
  Reeks:   De Zoete Zusjes