- Boekenmarkt - Vaderdagcadeau's - Gefeliciteerd kaarten Eindexamen - Bedankt Meester en Juffen - Vakantietafel - Zomervoordeelboeken -

Een veulen op de manege


Nederlands | 25-11-2023 | 96 pagina's

9789043928168

Hardback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 15,99


 

   Bestelbaar

   Bestel online of kom gezellig naar De Echo in Huizen

   Verzendkosten € 2,95 in Nederland, gratis afhalen in de winkel
Korte beschrijving/Annotatie

Een avontuur op de manege van Britt Dekker voor alle paardenfans vanaf 7 jaar. George en Eve krijgen een veulen en Britt moet invallen als instructrice.

Tekst achterflap

In 'Een veulen op de manege' maakt Britt Dekker zich zorgen over haar paard George. Hij is nerveus en niet zichzelf. Eve, de lieve bruine merrie, krijgt binnenkort een veulen. Zou George daarom onrustig zijn? Ondertussen gaan de lessen op de manege gewoon door. Instructrice Marieke heeft zich bezeerd en kan eventjes geen paardrijles meer geven. Britt moet hierdoor onverwacht invallen als instructrice. Zal alles goed gaan, met de paardrijles én het nieuwe veulen? In het paardenboek ‘Een veulen op de manege’ lees je over van alles wat met het leven en de avonturen op de manege te maken heeft!

Britt Dekker is dressuurruiter, presentatrice en actrice en met haar YouTube-kanaal PaardenpraatTV spreekt ze jonge paardenmeisjes aan. Haar paard George is minstens zo bekend en in deze paardenboekenserie Meer Paardenpraat staan de avonturen van Britt en George dan ook centraal.

Details

EAN :9789043928168
Auteur: 
Uitgever :VBK Media
Publicatie datum :  25-11-2023
Uitvoering :Hardback
common.Language :Nederlands
Hoogte :223 mm
Breedte :147 mm
Dikte :12 mm
Gewicht :310 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :96
Reeks :  Meer paardenpraat
Keywords :  dieren