❤️ ❤️ FEBRUARI | MAAND VAN DE LIEFDE | EXTRA AANDACHT IN DE ECHO BOEKEN EN CADEAU-ARTIKELEN ❤️ ❤️

De Zoete Zusjes lossen het op

€ 15,99

  Toevoegen aan verlanglijst

EAN: 9789043926546
Publicatiedatum:  12-04-2023
Formaat: Hardback
Taal: Nederlands
Aantal bladzijden: 96

   Nog niet beschikbaar

   Met uw aankoop steunt u de missie van De Echo

   Verzendkosten €2,95 in Nederland - Geen verzendkosten in Huizen - Gratis afhalen in de winkel

‘De Zoete Zusjes lossen het op’ is een vrolijk speurverhaal van de zusjes Saar en Janna. Ze vinden een gouden sleutel, maar waar past die op?

‘De Zoete Zusjes lossen het op’ is het ideale boek om voor te lezen vanaf 4 jaar of om zelf te lezen vanaf 7 jaar. Geschreven door Hanneke de Zoete en met illustraties van Iris Boter.

Het is meivakantie en de Zoete Zusjes Saar en Janna willen een geheime hut bouwen op de zolder. Tijdens het spelen vinden ze daar tussen alle oude rommel, koffers, kerstspullen en oud speelgoed

een mooie gouden sleutel. Maar waar past de sleutel op? Mama zegt niks, en papa is een paar dagen weg voor zijn werk. Het is een raadsel. Saar en Janna zouden de Zoete Zusjes niet zijn als ze hier niet een spannende speurtocht van wisten te maken.

Een heerlijk nieuw boek in de populaire serie over de Zoete Zusjes. De uitvoering van dit (voorlees)boek is mooi gebonden, vrolijk geïllustreerd en met glitters op het omslag. Dat maakt dit boek ook een perfect cadeau voor elk kind dat van spannende raadsels en avonturen houdt! Ter gelegenheid van een verjaardag, diploma, Sinterklaas, Kerstmis, of gewoon zomaar.

  EAN: 9789043926546
  Auteur: 
  Uitgever: VBK Media
  Publicatiedatum:   12-04-2023
  Formaat: Hardback
  Taal: Nederlands
  Voorraad:  Nog niet beschikbaar
  Aantal bladzijden: 96