BOEKENMARKT zaterdag 9 juli - Tweedehandsboeken - Nieuwe boeken tegen ronde prijzen -

De Zoete Zusjes vieren Sinterklaas

€ 14,99

  Toevoegen aan verlanglijst

EAN: 9789043922487
Publicatiedatum:  19-10-2022
Formaat: Hardback
Taal: Nederlands
Aantal bladzijden: 96

   Herdruk

   Met uw aankoop steunt u de missie van De Echo

   Verzendkosten €2,95 in Nederland - Geen verzendkosten in Huizen - Gratis afhalen in de winkel

‘De Zoete Zusjes vieren Sinterklaas’ is hét sinterklaasboek van nu. De zusjes Saar en Janna kunnen haast niet wachten totdat Sinterklaas weer in Nederland aankomt. Natuurlijk staan ze de Sint en zijn pieten op te wachten bij de intocht, mogen ze hun schoen zetten, kijken de zusjes naar het Sinterklaasjournaal en vieren ze pakjesavond. Op school kan Janna een echt pietendiploma verdienen! Maar Saar en Janna vinden het ook spannend. Door alle drukte vergeet Janna haar brief aan Sinterklaas te geven, weet hij nu wel wat ze als cadeautje wil op pakjesavond?

Bekend van YouTube-kanaal De zoete zusjes. Met heel veel illustraties in kleur van Iris Boter, een zoekplaat én een recept voor pepernoten!

Sinterklaas komt weer naar Nederland! Saar en Janna kunnen haast niet wachten. Dit is het leukste sinterklaasboek om zelf te lezen vanaf 7 jaar, of om voor te lezen vanaf 4 jaar.

Saar en Janna zijn de zoete zusjes en plaatsen IEDERE WOENSDAG een super leuk filmpje op hun YouTube kanaal!! Gekke challenges, mooie DIY's, sketches, korte en lange films en nog veel meer! Nu zijn er ook BOEKEN van de zoete zusjes Saar en Janna!

  EAN: 9789043922487
  Auteur: 
  Uitgever: VBK Media
  Publicatiedatum:   19-10-2022
  Formaat: Hardback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 176 mm
  Breedte: 248 mm
  Dikte: 13 mm
  Gewicht: 439 gr
  Voorraad:  Herdruk
  Aantal bladzijden: 96