GEWIJZIGDE OPENINGSTIJDEN...of BESTEL via de WEBSHOP of via info@boekhandelecho.nl-->GRATIS bezorging in HUIZEN

Heel veel liefde

Grote gezinnen in woord en beeld

€20,00


EAN: 9789043533218
Publicatiedatum:  12-05-2020
Formaat: Paperback / softback
Taal: Nederlands
Aantal bladzijden: 128

  Nog niet beschikbaar

In het fotoboek ‘Heel veel liefde’ gaan Alice ten Napel en Claudia Kamergorodski op bezoek bij dertig grote gezinnen uit Nederland en Vlaanderen.

Claudia Kamergorodski is freelance fotograaf, geboren en getogen in Brazilië. Daar heeft ze Industrial Design gestudeerd, verder was ze twee jaar lang gast-student bij de Kunstlerische Fotografie in Keulen. Claudia werkt voor verschillende media en in opdracht van particulieren. Ze heeft een eigen studio in Almere Haven. Zie voor meer info haar site www.claudiakamergorodski.nl.

Alice ten Napel is freelance journalist en schrijft voor verschillende media. Na haar opleiding journalistiek woonde ze een aantal jaren in Israël. Ze is moeder van vier kinderen.

In het fotoboek ‘Heel veel liefde’ gaan Alice ten Napel en Claudia Kamergorodski op bezoek bij dertig grote gezinnen uit Nederland en Vlaanderen. Was de droom voor een groot gezin er altijd al? Hoe is de verdeling op het gebied van werk en zorg? En hoe reageert de omgeving? Moeders van grote gezinnen vertellen over hun ervaringen en geven antwoord op veelgestelde vragen. Een boek vol sprankelende foto’s waarin grote gezinnen worden geportretteerd in woord en beeld.

  EAN: 9789043533218
  Auteur: 
  Uitgever: VBK Media
  Publicatiedatum:   12-05-2020
  Formaat: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Voorraad: Nog niet beschikbaar
  Aantal bladzijden: 128