Nederlands | 03-10-2024 | 128 pagina's
9789036644860
Hardback
€ 9,99
Een kennismaking met de technieken van keramisch barbecueën, inclusief recepten voor zowel beginners als gevorderden.
Zo fraai als het uiterlijk is, zijn ook de kwaliteiten van de keramische barbecue: grillen, koken - hij kan het allemaal. Alleen het bedienen ervan is wat ingewikkelder dan bij de bekende open barbecue en daarvoor is enige basiskennis wel nodig. Dit boek is zeer geschikt voor kamado-beginners en iedereen die de aanschaf van een keramische barbecue overweegt.
Een kennismaking met de technieken van keramisch barbecueën, inclusief recepten voor zowel beginners als gevorderden.
EAN : | 9789036644860 |
Uitgever : | Rebo Productions |
Vertaler : | Textcase |
Publicatie datum : | 03-10-2024 |
Uitvoering : | Hardback |
Taal/Talen : | Nederlands |
Hoogte : | 260 mm |
Breedte : | 211 mm |
Dikte : | 20 mm |
Gewicht : | 760 gr |
Status : | Bestelbaar |
Aantal pagina's : | 128 |
Keywords : | barbecue;bbq;culinair;eten;grillen;kamado;keramisch;koken;kookboek;recepten;vegetarisch;vlees |