📚📚 VAKANTIE-LEESBOEKEN en MAGAZINES - KOOP ZE BIJ DE ECHO 📚📚

De ballinge van Sidmouth


Nederlands | 16-01-2025 | 416 pagina's

9789029737777

Paperback / softback


€ 24,99


 

   Bestel online of kom gezellig naar De Echo in Huizen

   Verzendkosten € 2,95 in Nederland, gratis afhalen in de winkel
Korte beschrijving/Annotatie

Keer terug naar de schilderachtige kust van Devonshire als de zussen Summers romantiek, tweede kansen en de blijvende kracht van zusterschap ontdekken

Tekst achterflap

In De ballinge van Sidmouth van Julie Klassen leeft de in ongenade gevallen oudste zus Claire Summers bij haar strenge oudtante in Schotland, ver weg van de rest van haar familie. Wanneer haar oudtante sterft, besluit ze het roer om te gooien en in een pension te gaan werken.

Als ze de knappe, geheimzinnige eigenaar ontmoet, voelt ze zich tot hem aangetrokken, maar twijfelt ze ook of ze hem wel kan vertrouwen. Is hij betrouwbaarder dan de edelman die haar jaren geleden verraadde? En zal hij haar op zijn beurt niet afwijzen als hij ontdekt dat haar deftige façade een minder respectabel verleden verbergt?

Ondertussen hoort de familie Summers dat hun oudtante is overleden en dat Claire zonder iets te zeggen is verdwenen. De zussen slaan de handen ineen om haar te vinden. Maar is het niet te laat voor een hereniging?

De ballinge van Sidmouth De kust van is het derde deel in de serie De kust van Devonshire.


Biografie

Julie Klassen schrijft romans in de stijl van Jane Austen en de zusjes Brontë: vol historische details en intrigerende plots. Voor ze fulltime ging schrijven, was Julie Klassen redacteur bij een uitgeverij van christelijke romans. Daar begeleidde ze bekende auteurs, zoals Beverly Lewis. In haar vrije tijd duikt ze graag in de boeken om onderzoek te doen voor haar historische verhalen. Verder is ze gek op reizen, BBC-series, lange wandelingen, hazenslaapjes en koffiedrinken met vrienden. Julie is getrouwd, heeft twee zoons en woont in Minnesota in de Verenigde Staten.

Details

EAN :9789029737777
Auteur: 
Uitgever :VBK Media
Publicatie datum :  16-01-2025
Uitvoering :Paperback / softback
Taal/Talen : Nederlands
Status :Nog niet beschikbaar
Aantal pagina's :416
Reeks :  De kust van Devonshire