📚📚 VAKANTIE-LEESBOEKEN en MAGAZINES - KOOP ZE BIJ DE ECHO 📚📚

Wachten op kerst


Nederlands | 29-10-2024 | 304 pagina's

9789029737746

Hardback


€ 22,99


 

   Bestel online of kom gezellig naar De Echo in Huizen

   Verzendkosten € 2,95 in Nederland, gratis afhalen in de winkel
Korte beschrijving/Annotatie

Wachten op kerst is een hartverwarmende novelle van bestsellerauteur Lynn Austin over het ultieme kerstwonder, waarin personages uit Al mijn geheimen opnieuw de revue passeren

Tekst achterflap

Wachten op kerst van Lynn Austin gaat verder waar Al mijn geheimen ophield. Adelaide Forsythe kan niet wachten om kerst te vieren met haar kersverse echtgenoot, met wie ze getrouwd is uit liefde en niet voor het geld. Maar de overgang van haar rijke bestaan naar het ingetogen leven van een huisvrouw gaat niet zonder slag of stoot. Hoewel ze haar huwelijk met Howard geen dag betreurt, lukt het haar slechts met moeite om de haard aan te steken en meer te bereiden dan aangebrande toast.

Als er op de eerste dag van advent plots een weesjongetje bij haar op de stoep staat die bereid is haar te helpen in het huishouden én daar nog eens heel bevlogen in is ook, lijkt het wel te mooi om waar te zijn. Terwijl het kerstfeest nadert, doen Addy en Howard er alles aan het mysterie rondom deze bijzondere jongen te ontrafelen. Eén ding is zeker: het zal een kerst worden die Addy's ervaringen van vroeger ver te boven gaat.

Details

EAN :9789029737746
Auteur: 
Uitgever :VBK Media
Vertaler : Roeleke Meijer-Muilwijk
Publicatie datum :  29-10-2024
Uitvoering :Hardback
Taal/Talen : Nederlands
Status :Nog niet beschikbaar
Aantal pagina's :304