📚📚 VAKANTIE-LEESBOEKEN en MAGAZINES - KOOP ZE BIJ DE ECHO 📚📚

De vrouw zonder naam


Nederlands | 17-10-2024 | 400 pagina's

9789029737623

Paperback / softback


€ 23,99


 

   Bestel online of kom gezellig naar De Echo in Huizen

   Verzendkosten € 2,95 in Nederland, gratis afhalen in de winkel
Korte beschrijving/Annotatie

Laat je verrassen door het krachtige levensverhaal van de vergeten spionne Yvonne Rudellat

Tekst achterflap

1942. Hoewel ze de bom die haar huis verwoestte overleefde, is Yvonne het doel van haar bestaan kwijt. Ze is vervreemd van haar man en haar dochter ziet ze nauwelijks. Maar dan krijgt ze de kans van haar leven: ze wordt gerekruteerd als eerste vrouwelijke sabotage-agent van Groot-Brittannië. Al verwacht men in een uitzichtloze oorlog niet veel van deze onopvallende vrouw.

Maar haar vasthoudendheid, haar talent om niet op te vallen en enorme kennis van explosieven onderscheiden Yvonne. Al snel arriveert ze in bezet Frankrijk, klaar om het naziregime in vuur en vlam te zetten. Maar ze realiseert zich ook dat ze zich weleens volledig in haar taak zou kunnen verliezen…

De vrouw zonder naam van Audrey Blake is gebaseerd op ware gebeurtenissen en vertelt het levensverhaal van de vergeten heldin Yvonne Rudellat.

Biografie

Audrey Blake is het pseudoniem van Jaima Fixsen en Regina Sirois, twee schrijvers die elkaar ontmoetten als finalisten van een schrijfwedstrijd en besloten hun krachten te bundelen. Jaima woont in Alberta, Canada, en Regina in Kansas, VS.

Details

EAN :9789029737623
Auteur: 
Uitgever :VBK Media
Publicatie datum :  17-10-2024
Uitvoering :Paperback / softback
Taal/Talen : Nederlands
Status :Nog niet beschikbaar
Aantal pagina's :400