πŸ“šπŸ“š VAKANTIE-LEESBOEKEN en MAGAZINES - KOOP ZE BIJ DE ECHO πŸ“šπŸ“š

De brievenboom


Nederlands | 09-01-2025 | 368 pagina's

9789029737449

Paperback / softback


€ 22,99


 

   Bestel online of kom gezellig naar De Echo in Huizen

   Verzendkosten € 2,95 in Nederland, gratis afhalen in de winkel
Korte beschrijving/Annotatie

You've Got Mail meets Romeo & Julia in deze hartverwarmende romance vol ouderwetse charme en personages die je gelijk in je hart sluit, tegen het decor van de Roaring Twenties

Tekst achterflap

In De brievenboom van Rachel Fordham volgen we het leven van Laura Bradshaw, dat verre van rooskleurig is. Haar moeder is overleden en haar vader heeft het te druk met zijn schoenenfabriek en het neerhalen van zijn geduchte concurrent, de Campbell Shoe Company. Haar enige lichtpunt is een geheime correspondentie via een eik in de dierentuin.

Isaac Campbell is als erfgenaam van de goedlopende schoenenfabriek van zijn vader een begeerde vrijgezel. Maar hij heeft geen oog voor de vrouwen die zijn hart proberen te veroveren; al zijn aandacht gaat uit naar zijn mysterieuze penvriendin.

Wanneer Laura's vader een gunstig huwelijk voor haar probeert te sluiten met een belangrijke ondernemer en de haat tussen de twee families steeds hoger oploopt, dreigt het liefdesverhaal van Laura en Isaac in een tragedie te veranderen. Maar Isaac gelooft in een happy end en is vastbesloten de kloof tussen hem en de vrouw van zijn dromen te overbruggen. Zelfs als hij daarvoor diep in zijn eigen verleden moet graven…

Een hartverwarmende roman met een verrassende epistolaire touch die leest als een ode aan ware liefde.


Biografie

Rachel Fordham schrijft verhalen met een hart en haar historische romans worden geliefd vanwege hun gedenkwaardige personages met échte emoties en hartverwarmende plots. Ze woont met haar man en kinderen in de staat Washington.

Details

EAN :9789029737449
Auteur: 
Uitgever :VBK Media
Vertaler : Carola van der Kruk - de Boer
Publicatie datum :  09-01-2025
Uitvoering :Paperback / softback
Taal/Talen : Nederlands
Status :Nog niet beschikbaar
Aantal pagina's :368