- Beijdeniskaarten - belijdeniscadeau's - Opwekking 2024 - Vaderdag -

De school voor tweede kansen


Nederlands | 22-08-2024 | 416 pagina's

9789029737296

Paperback / softback


€ 22,99


 

   Bestel online of kom gezellig naar De Echo in Huizen

   Verzendkosten € 2,95 in Nederland, gratis afhalen in de winkel
Korte beschrijving/Annotatie

Deze dynamische roman brengt de ontwikkeling van de moderne verpleegkunde tot leven door de ogen van een ongebruikelijke heldin.

Tekst achterflap

Amanda Skenandore zet voor ‘De school voor tweede kansen’ haar medische expertise in om een spannend verhaal te creëren over de eerste verpleegstersschool van Amerika.

Una is opgegroeid in een krottenwijk en heeft geleerd te liegen en stelen om te overleven. Op de vlucht voor de politie meldt ze zich aan bij de Bellevue-school voor verpleegsters om zo aan haar belagers te ontkomen. Hoewel ze aan het begin niets moet hebben van de goede manieren van haar klasgenoten en de eindeloze bevelen van haar docenten, lukt het haar langzaam maar zeker vriendschappen te sluiten en haar verleden als dievegge achter zich te laten.

Maar net als ze zich thuis begint te voelen, doet zich ineens een mysterieus sterfgeval voor. Una komt voor een moeilijke keuze te staan. Kiest ze ervoor zichzelf te beschermen door haar ware identiteit verborgen te houden? Of zet ze haar eigen toekomst op het spel door haar geheim te onthullen en zo mogelijk de levens van anderen te redden?

Biografie

Amanda Skenandore werkt als verpleegkundige, maar ziet zichzelf in de eerste plaats als een verhalenverteller. Ze gebruikt haar medische achtergrond om meeslepende, goed doordachte historische romans te schrijven. In de Verenigde Staten heeft ze al meerdere literaire prijzen op haar naam staan.

Details

EAN :9789029737296
Auteur: 
Uitgever :VBK Media
Vertaler : Marija Veldhoen-van Welie
Publicatie datum :  22-08-2024
Uitvoering :Paperback / softback
common.Language :Nederlands
Status :Nog niet beschikbaar
Aantal pagina's :416