- Beijdeniskaarten - belijdeniscadeau's - Opwekking 2024 - Vaderdag -

Precies zoals je bent


Nederlands | 05-09-2024 | 400 pagina's

9789029737265

Paperback / softback


€ 22,99


 

   Bestel online of kom gezellig naar De Echo in Huizen

   Verzendkosten € 2,95 in Nederland, gratis afhalen in de winkel
Korte beschrijving/Annotatie

Een feelgoodroman over vriendschap, romantiek en jezelf leren accepteren – precies zoals je bent.

Tekst achterflap

In ‘Precies zoals je bent’ van Beth Moran probeert Olivia Tennyson – ‘Ollie’ voor vrienden – een leven voor zichzelf te creëren, weg van de bemoeienis van haar moeder. Als tiener maakte Ollie een lijstje met alle dingen waarvan ze droomde: haar eigen huis, een gelukkig huwelijk en een gezin. Nu is ze 29, single en woont ze nog steeds bij haar overbezorgde en manipulatieve moeder. Hoogste tijd dus om het heft in eigen handen te nemen.

Zonder het haar moeder te vertellen of haar om toestemming te vragen, gaat Ollie op zoek naar haar droomhuis en betrekt ze een schattige cottage met een tuin die leidt naar een groot bos. Nu dat gelukt is, hoeft Ollie alleen nog maar de rest van haar dromenlijstje af te vinken en uit te vinden wie ze werkelijk is. Daarna durft ze pas te dromen van romantiek. Hoe gaat ze tenslotte haar droomman vinden, midden in het bos?

Biografie

Beth Moran werkte tien jaar als biochemist voordat ze het tijd vond voor een nieuw avontuur en besloot zich volledig toe te wijden aan schrijven – en dagdromen. Ze schrijft vrolijke, scherpzinnige feelgoodromans boordevol onvergetelijke personages, die altijd gesitueerd zijn in een prachtige omgeving. Omdat ze zelf in Sherwoord Forest woont, een schitterend natuurgebied in het Verenigd Koninkrijk, spelen ook veel van haar romans zich af in en rondom het bos.

Details

EAN :9789029737265
Auteur: 
Uitgever :VBK Media
Vertaler : Carianne Van Holst
Publicatie datum :  05-09-2024
Uitvoering :Paperback / softback
common.Language :Nederlands
Status :Nog niet beschikbaar
Aantal pagina's :400