- Beijdeniskaarten - belijdeniscadeau's - Opwekking 2024 - Vaderdag -

Zoals klei


Nederlands | 22-08-2024 | 368 pagina's

9789029737241

Paperback / softback


€ 23,99


 

   Bestel online of kom gezellig naar De Echo in Huizen

   Verzendkosten € 2,95 in Nederland, gratis afhalen in de winkel
Korte beschrijving/Annotatie

Laat je meevoeren naar de tijd van Jezus in deze beeldende bijbels-historische roman over het leven van Marta van Bethanië.

Tekst achterflap

‘Zoals klei’ van Heather Kaufman speelt zich af in de eerste eeuw voor Christus. Na de onverwachte dood van hun moeder neemt Marta van Bethanië de zorg voor haar jongere broer Lazarus en zus Maria op zich. Het verlies en de zorg vallen haar zwaar, maar gelukkig vindt ze troost in haar vriendschap met de herder Uri. Haar vader moet echter niets van hem weten en al snel blijft Marta achter met nog meer pijn en verdriet dan voorheen. Om zichzelf te beschermen voor nog meer lijden, zondert ze zich van iedereen af.

Twaalf jaar later loopt de man van Marta’s vriendin een ernstige ziekte op en besluiten ze de nieuwe rabbi te laten komen, van wie wordt gezegd dat hij wonderbaarlijke genezingen doet. Marta herkent de man uit een verhaal dat ze lang geleden hoorde. Maar wie is deze Jezus van Nazaret toch? En is hij ook in staat om Marta’s verharde hart te helen?

Biografie

Heather Kaufman heeft al van jongs af aan een passie voor verhalen. Na haar studie Engels begon ze boeken te schrijven, die zich kenmerken door haar gedegen onderzoek en een scherp oog voor detail. Door middel van verhalen wil ze de goedheid van God onder de aandacht brengen bij haar lezers.

Details

EAN :9789029737241
Auteur: 
Uitgever :VBK Media
Publicatie datum :  22-08-2024
Uitvoering :Paperback / softback
common.Language :Nederlands
Status :Nog niet beschikbaar
Aantal pagina's :368
Reeks :  Vrouwen van de Weg