- Beijdeniskaarten - belijdeniscadeau's - Opwekking 2024 - Vaderdag -

De detective van Blackfriars Lane


Nederlands | 11-07-2024 | 368 pagina's

9789029737166

Paperback / softback


€ 23,99


 

   Bestel online of kom gezellig naar De Echo in Huizen

   Verzendkosten € 2,95 in Nederland, gratis afhalen in de winkel
Korte beschrijving/Annotatie

Echtgenote. Moeder. Detective. Kit is van alle markten thuis. Maar lukt het haar ook om het hoofd boven water te houden?

Tekst achterflap

In ‘De detective van Blackfriars lane’ van Michelle Griep, het laatste deel in De straten van Londen, houdt Kit zich bezig met het opzetten van een detectivebureau samen met haar vader. Alsof dat nog niet genoeg is, moet ze ook nog voor haar dochter én het huishouden zorgen. Hoe hard ze ook probeert alle ballen in de lucht te houden, soms glipt er toch eentje tussen haar vingers door.

Ondertussen heeft haar man Jackson het te druk met zijn nieuwe baan om Kits moeilijkheden op te merken. Als de nieuwe hoofdinspecteur van het station van Londen is hij de hele dag door de brandjes aan het blussen die zijn vorige werkgever heeft veroorzaakt. Wanneer Kit tegen haar vaders adviezen in een nieuwe vermissingszaak op zich neemt, raken zowel Kit als Jackson hier iets té persoonlijk bij betrokken. En dat niet alleen, ook het leven van hun eigen dochter komt op het spel te staan. Lukt het om Kit en Jackson te ontsnappen aan de chaos die ze zelf hebben veroorzaakt?

Details

EAN :9789029737166
Auteur: 
Uitgever :VBK Media
Vertaler : Petra Butler
Publicatie datum :  11-07-2024
Uitvoering :Paperback / softback
common.Language :Nederlands
Status :Nog niet beschikbaar
Aantal pagina's :368