- Beijdeniskaarten - belijdeniscadeau's - Opwekking 2024 - Vaderdag -

Het spontane liefdescontract


Nederlands | 04-07-2024 | 336 pagina's

9789029737029

Paperback / softback


€ 21,99


 

   Bestel online of kom gezellig naar De Echo in Huizen

   Verzendkosten € 2,95 in Nederland, gratis afhalen in de winkel
Korte beschrijving/Annotatie

Een restaurant dat op instorten staat. Een toevallige ontmoeting met een knappe hockeyspeler. Hét ultieme recept voor een fake-dating avontuur.

Tekst achterflap

In de wervelende sport romance ‘Het spontane liefdescontract’ van Courtney Walsh gaat het leven van Poppy Hart beslist niet over rozen. Haar restaurant loopt niet goed, ze heeft torenhoge schulden en lijdt ook nog eens aan een gebroken hart. Wanneer ze op een dag de beroemde hockeyspeler Dallas tegen het lijf loopt, doet ze net alsof hij haar vriendje is in de hoop op wat goede PR. Tot haar verrassing stemt hij in met haar plan, want ook hij heeft haar hulp nodig. Zijn reputatie als ‘bad boy’ met een kort lontje kan immers wel een upgrade gebruiken en hoe kan hij beter zijn zachte kant laten zien dan door een relatie te beginnen met de lieftallige Poppy?

Een volwaardige nep-romance, compleet met contractonderhandelingen en nepdates, ontvouwt zich. Maar hoe langer hun neprelatie voortduurt, hoe ingewikkelder de zaken worden. Want als dit niet echt is… waar komen die vlinders in Poppy’s buik dan vandaan?

Details

EAN :9789029737029
Auteur: 
Uitgever :VBK Media
Vertaler : Evelyne Geijtenbeek-Gouw
Publicatie datum :  04-07-2024
Uitvoering :Paperback / softback
common.Language :Nederlands
Status :Nog niet beschikbaar
Aantal pagina's :336