- Beijdeniskaarten - belijdeniscadeau's - Opwekking 2024 - Vaderdag -

Bewaker van bedrog


Nederlands | 22-08-2024 | 432 pagina's

9789029736572

Paperback / softback


€ 24,99


 

   Bestel online of kom gezellig naar De Echo in Huizen

   Verzendkosten € 2,95 in Nederland, gratis afhalen in de winkel
Korte beschrijving/Annotatie

In een spionagethriller vol actie en intriges worden schokkende geheimen uit het verleden onthuld, verraad aan het licht gebracht en loyaliteiten getest.

Tekst achterflap

In het razendspannende ‘Bewaker van bedrog’ van Steven James krijgt redacteur Travis Brock van het Ministerie van Defensie het vermoeden dat een akelig hoofdstuk uit zijn verleden nog niet is afgesloten. Met behulp van zijn fotografische geheugen en zijn nieuwe team moet hij de waarheid achterhalen en voorkomen dat een groep terroristen de best bewaakte technologische doorbraken van het leger steelt. Zijn gewaagde spionage-operatie zou zomaar het werk van een van de grootste farmaceutische bedrijven ter wereld op de kop kunnen zetten. Terwijl geheimen uit het verleden boven water komen, wordt Brock in dit tweede deel van de serie over zijn leven tot het uiterste beproefd en gedwongen te kiezen hoe hij kan vergeven wat niet te vergeten valt.

Biografie

Steven James is bestsellerauteur en heeft al meer dan veertig boeken op zijn naam staan. Hij ontving verschillende nationale en internationale prijzen voor zijn werk.

Details

EAN :9789029736572
Auteur: 
Uitgever :VBK Media
Vertaler : Gerda Lok-Bijzet
Publicatie datum :  22-08-2024
Uitvoering :Paperback / softback
common.Language :Nederlands
Status :Nog niet beschikbaar
Aantal pagina's :432