- MOEDERDAG ZONDAG 12 MEI -

Tegenvuur


Nederlands | 08-05-2024 | 416 pages

9789029736442

Paperback / softback


€ 23,99


 Product store stocks

   Bestel online of kom gezellig naar De Echo in Huizen

   Verzendkosten € 2,95 in Nederland, gratis afhalen in de winkel
Korte beschrijving/Annotatie

De adrenaline giert door je lijf bij het lezen van deze geopolitieke thriller waarin Matthew wanhopig op zoek is naar antwoorden.

Tekst achterflap

In ‘Tegenvuur’ van Ryan Steck is Marine Raider Matthew Redd in afwachting van een kritieke missie als hij langs de weg stopt om een vreemdeling te helpen. Uren later wordt hij na een black-out wakker en hoort dat zijn team is weggevaagd in een hinderlaag. Redd herinnert zich niets en kan de mogelijkheid niet ontkennen dat hij op de een of andere manier verantwoordelijk is voor het informatielek dat leidde tot een bloedbad. Hij krijgt de schuld en moet het korps verlaten. Terwijl hij zijn verlies onder ogen ziet, krijgt Redd een cryptische boodschap van zijn adoptievader, maar die brengt hem alleen maar verder in de problemen. Vastbesloten om de waarheid op te graven ontdekt Redd een duistere wereldwijde samenzwering.

Biografie

Ryan Steck is naast thrillerschrijver ook thrillerrecensent van zijn eigen blog ‘The Real Book Spy’ en weet dus als geen ander waar een goede thriller aan dient te voldoen. ‘Tegenvuur’ is het eerste deel in een vierdelige serie rondom Matthew Redd.

Details

EAN :9789029736442
Auteur: 
Uitgever :VBK Media
Publicatiedatum :  08-05-2024
Formaat :Paperback / softback
Taal :Nederlands
Voorraad :Nog niet beschikbaar
Aantal bladzijden :416
Reeks :  Matthew Redd