- MOEDERDAG ZONDAG 12 MEI -

Zandpaleis


Nederlands | 07-05-2024 | 384 pages

9789029736206

Paperback / softback


€ 23,99


 Product store stocks

   Bestel online of kom gezellig naar De Echo in Huizen

   Verzendkosten € 2,95 in Nederland, gratis afhalen in de winkel
Korte beschrijving/Annotatie

Een bankroete B&B doet de liefde oplaaien in een bijzonder kustplaatsje aan de kust van Oregon, waar gebroken harten genezen en vervlogen dromen een nieuwe kans krijgen

Tekst achterflap

‘Zandpaleis’ van Irene Hannon is het tiende deel in de Hope Harbor-serie en opnieuw een heerlijk feelgoodverhaal om bij weg te dromen.

Vienna Price had niet gedacht ooit weer terug te keren naar Oregon en alle slechte herinneringen die ze daar ooit achterliet. Maar als haar carrière op de klippen loopt, trekt ze tijdelijk bij haar moeder in om bij te tanken. Ook Matt Quinn besluit na een hartverscheurend verlies naar het kustplaatsje af te reizen om uit te rusten… én zijn zus te helpen bij haar bed & breakfast, die op instorten staat. Gelukkig beschikt Vienna over de juiste talenten om de onderneming nieuw leven in te blazen. Maar blijft ze ook lang genoeg om Matts hart te helen?

Biografie

Irene Hannon is de auteur van de serie Hope Harbor, over een gelijknamig idyllisch kustplaatsje waar liefde het onmogelijke mogelijk maakt. In deze reeks zijn eerder de romans Cranberryzomer, Zeerozen, Ankerplaats, Lichtboei, Lavendeldroom, Sterrenbaai en Bramenweelde verschenen.

Details

EAN :9789029736206
Auteur: 
Uitgever :VBK Media
Publicatiedatum :  07-05-2024
Formaat :Paperback / softback
Taal :Nederlands
Voorraad :Nog niet beschikbaar
Aantal bladzijden :384
Reeks :  Hope Harbor