📚📚 VAKANTIE-LEESBOEKEN en MAGAZINES - KOOP ZE BIJ DE ECHO 📚📚

Koning van het volk


Nederlands | 08-02-2024 | 384 pagina's

9789029736121

Paperback / softback


€ 24,99


 

   POD (Beschikbaar als print-on-demand.)

   Bestel online of kom gezellig naar De Echo in Huizen

   Verzendkosten € 2,95 in Nederland, gratis afhalen in de winkel
Korte beschrijving/Annotatie

Een meeslepende Bijbels-historische roman over de moed en overtuigingskracht van een gewone vrouw in buitengewone omstandigheden

Tekst achterflap

In ‘Koning van het volk’ van Tessa Afshar, het los te lezen vervolg op 'Prins van Perzië', wordt een beroemd schrijfster aan het hof van koning Cyrus ontvoerd. Dochter Jemma besluit samen met haar zus naar haar op zoek te gaan. Daarvoor moeten ze wel onopgemerkt vijandig gebied binnensluipen en gevaarlijke bergpassen beklimmen.

Gelukkig krijgen ze hulp van de mysterieuze prins Asher. Wat Jemma niet weet, is dat hij slechts één doel nastreeft: wraak nemen op zijn bloeddorstige vader. Maar nadat Asher uit de gevangenis van zijn vader heeft weten te ontsnappen, voelt hij zich meer en meer aangetrokken tot Jemma, die haar eigen geheimen bewaart.

Jemma moet alles op alles zetten om de prins ervan te overtuigen alles op te geven waarvoor hij heeft gewerkt. Het lot van het Perzische rijk staat immers op het spel.

Biografie

Tessa Afshar is de succesvolle auteur van inspirerende bijbelse en historische romans. Ze groeide op in Iran als moslim, maar kwam in de Verenigde Staten tot geloof. Met haar boeken hoopt ze de lezer niet alleen dichter bij God te brengen, maar ook dichter bij hun ware zelf.

Details

EAN :9789029736121
Auteur: 
Uitgever :VBK Media
Vertaler : Lia van Aken
Publicatie datum :  08-02-2024
Uitvoering :Paperback / softback
Taal/Talen : Nederlands
Hoogte :215 mm
Breedte :140 mm
Dikte :31 mm
Gewicht :480 gr
Status :POD (Beschikbaar als print-on-demand.)
Aantal pagina's :384