- MOEDERDAG ZONDAG 12 MEI -

Je kent me toch


Nederlands | 11-04-2024 | 304 pages

9789029736053

Paperback / softback


  Bekijk het inkijkexemplaar

€ 22,99

  Toevoegen aan winkelwagen
 Product store stocks

   Bestelbaar

   Bestel online of kom gezellig naar De Echo in Huizen

   Verzendkosten € 2,95 in Nederland, gratis afhalen in de winkel
Korte beschrijving/Annotatie

Laat je meenemen door een hartverwarmend verhaal over hoop en de kracht van vergeving, dat zich afspeelt op het Twentse platteland

Tekst achterflap

‘Je kent me toch’ van Leanne Pots is een heerlijke feelgoodroman van Nederlandse bodem en het tweede deel in de serie Weidse liefde.

Tessa zorgt in haar eentje voor dochtertje Fien en een relatie staat niet op haar wensenlijst. Als ze wordt gevraagd een open dag voor de brandweer te organiseren, komt ze daar oog in oog te staan met Jurre, de jongen op wie ze vroeger verliefd was – en die haar hart brak.

Jurre werkt als vrijwilliger bij de brandweer en ziet de samenwerking wel zitten. Ondertussen doet hij er alles aan zijn vroegere fout te herstellen. Maar om Tessa’s hart te veroveren, moeten er eerst heel wat muren worden afgebroken… En daar is vergeving voor nodig.

Biografie

Leanne Pots is overdag in dienst bij de politie en schrijft in de avonduren. Ze is getrouwd, moeder van drie kinderen en woont in Enter (Twente). ‘Ik red me wel’ is haar debuutroman. Eerder was ze een van de finalisten in de verhalenwedstrijd van KokBoekencentrum en Eva.

Details

EAN :9789029736053
Auteur: 
Uitgever :VBK Media
Publicatiedatum :  11-04-2024
Formaat :Paperback / softback
Taal :Nederlands
Hoogte :215 mm
Breedte :140 mm
Dikte :28 mm
Gewicht :442 gr
Voorraad : Bestelbaar
Aantal bladzijden :304
Reeks :  Weidse liefde