🌟🌟 KERST IN DE ECHO - WELKOM! 🌟🌟
EAN: 9789029735438
Publicatiedatum:  05-10-2023
Formaat: Paperback / softback
Taal: Nederlands
Aantal bladzijden: 384

    POD (Beschikbaar als print-on-demand.) Beschikbaar 05/10/2023

   Bestel online of kom gezellig naar De Echo in Huizen

   Verzendkosten € 2,95 in Nederland, gratis afhalen in de winkel

Een roman over vallen en opstaan met God. 'Een stap naar vrede' is het derde deel in de hoopgevende Reisgenoten-serie van Sharon Garlough Brown.

'Een stap naar vrede' is het derde deel in de serie Reisgenoten van Sharon Garlough Brown en neemt je mee op een spirituele reis.

In 'Een stap naar vrede' proberen vier vrouwen onderweg te volharden in hoop. Mara ligt in scheiding en probeert haar weg te vinden als single moeder van twee. Hannah worstelt met haar nieuwe relatie. Charissa’s professionele kansen dreigen in het gedrang te komen door de komst van haar baby. Meg krijgt te maken met teleurstelling over verbroken relaties en onvervulde dromen. Lukt het hen om zich over te geven aan God in tijden van tegenspoed?

Sharon Garlough Brown behaalde een master in de theologie aan het Theologisch Seminarie van Princeton. Ze is predikante, spiritueel begeleider, retraiteleider en auteur. Samen met haar man werkte ze in gemeentes in Schotland, Engeland en Amerika. Ze werd bekend met haar serie Reisgenoten. Sinds het succes van haar boek organiseert ze workshops en retraites gebaseerd op het programma uit het boek.

  EAN: 9789029735438
  Auteur: 
  Uitgever: VBK Media
  Vertaler:  Daniëlle Heerens
  Publicatiedatum:   05-10-2023
  Formaat: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 215 mm
  Breedte: 140 mm
  Dikte: 32 mm
  Gewicht: 497 gr
  Voorraad:  POD (Beschikbaar als print-on-demand.)
  Aantal bladzijden: 384
  Reeks:   Reisgenoten