🌟🌟 KERST IN DE ECHO - WELKOM! 🌟🌟

Een schrijfster aan zee

€ 24,99

  Toevoegen aan verlanglijst

EAN: 9789029735407
Publicatiedatum:  18-01-2024
Formaat: Paperback / softback
Taal: Nederlands
Aantal bladzijden: 448

   Nog niet beschikbaar

   Bestel online of kom gezellig naar De Echo in Huizen

   Verzendkosten € 2,95 in Nederland, gratis afhalen in de winkel

Wanneer de zussen koninklijke gasten op bezoek krijgen, kan de romantiek niet lang uitblijven... 'Een schrijfster aan zee' is het tweede deel in de serie De kust van Devonshire van Julie Klassen.

'Een schrijfster aan zee' is een historische roman van Julie Klassen en het tweede deel in haar serie De kust van Devonshire.

Pension Sea View opent opnieuw de deuren voor geheimen en romantiek. Als de hertog en hertogin van Kent intrekken in de aangrenzende vakantiewoning, wordt de zussen gevraagd onderdak te bieden aan hun mannelijke personeel. Ondertussen besluit Emily haar schrijversdromen te vervullen en krijgt ze hierbij hulp van de aantrekkelijke secretaris van de hertog. Maar wanneer een onverwachte gast opduikt in Sea View, wordt ze verscheurd tussen haar verlangens en haar toekomstdromen.

Julie Klassen schrijft romans in de stijl van Jane Austen en de zusjes BrontΓ«: vol historische details en intrigerende plots. Hou je van romantiek, negentiende-eeuws Engeland en Jane Eyre, dan zit je dus goed bij deze auteur!

  EAN: 9789029735407
  Auteur: 
  Uitgever: VBK Media
  Vertaler:  Lia van Aken
  Publicatiedatum:   18-01-2024
  Formaat: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Voorraad:  Nog niet beschikbaar
  Aantal bladzijden: 448
  Reeks:   De kust van Devonshire