🌟🌟 KERST IN DE ECHO - WELKOM! 🌟🌟

De vrouwen van het zwanenkasteel

€ 24,99

  Toevoegen aan verlanglijst

EAN: 9789029735377
Publicatiedatum:  11-01-2024
Formaat: Paperback / softback
Taal: Nederlands
Aantal bladzijden: 352

   Nog niet beschikbaar

   Bestel online of kom gezellig naar De Echo in Huizen

   Verzendkosten € 2,95 in Nederland, gratis afhalen in de winkel

Tachtig jaar na de Tweede Wereldoorlog ontdekt een vrouw verborgen schatten in een kasteel. 'De vrouwen van het zwanenkasteel' is een meeslepende dual time-roman van Melanie Dobson.

'De vrouwen van het zwanenkasteel' is een meeslepende oorlogsroman van Melanie Dobson over twee gewone mensen die op hun eigen, buitengewone manier het kwaad het hoofd bieden.

Terwijl de troepen van Hitler Wenen binnenvallen, verbergt de Oostenrijkse Max Dornbach de meest waardevolle bezittingen van zijn Joodse vrienden in het zomerverblijf van zijn familie bij het pittoreske dorpje Hallstatt. Hij vraagt hulp aan Annika Knopf, zijn jeugdvriendin, die graag de man wil helpen van wie ze haar hele leven al van houdt. Maar wanneer Max ook een jonge Joodse rouw naar het kasteel brengt, brengt dat hun hele plan - en zelfs hun levens - in gevaar.

Melanie Dobson schrijft romans met een mix van romantiek en spanning. Schrijven is voor haar het ultieme excuus om te reizen naar vergeten oorden, in oude huizen rond te snuffelen en urenlang vergeelde dagboeken te lezen. Ze woont met haar man en dochters in de Pacific Northwest.

  EAN: 9789029735377
  Auteur: 
  Uitgever: VBK Media
  Vertaler:  Patricia Pos
  Publicatiedatum:   11-01-2024
  Formaat: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Voorraad:  Nog niet beschikbaar
  Aantal bladzijden: 352