BOEKENMARKT zaterdag 9 juli - Tweedehandsboeken - Nieuwe boeken tegen ronde prijzen -
EAN: 9789029733366
Publicatiedatum:  02-06-2022
Formaat: Paperback / softback
Taal: Nederlands
Aantal bladzijden: 384

    POD (Beschikbaar als print-on-demand.) Beschikbaar 02/06/2022

   Met uw aankoop steunt u de missie van De Echo

   Verzendkosten €2,95 in Nederland - Geen verzendkosten in Huizen - Gratis afhalen in de winkel

'De eerste gijzelaar' is het tweede deel in de thrillerserie van bestsellerauteur Joel C. Rosenberg met een hoofdrol voor New York Times buitenlandcorrespondent J.B. Collins.

‘Breaking: De president van de Verenigde Staten is vermist.’ Met die woorden doet journalist J.B. Collins van de New York Times de wereld verstijfd staan na een verwoestende aanslag door terroristen van ISIS in Amman, Jordanië. De leiders van Israël en van de Palestijnen zijn zwaargewond, de koning van Jordanië ligt op sterven en de vermiste Amerikaanse president is hoogstwaarschijnlijk ontvoerd. Terwijl de Amerikaanse overheid met een grondwettelijke crisis te maken krijgt en Jordanië vecht om zijn bestaan, moet Collins alles doen wat in zijn macht ligt om de wereld van betrouwbare informatie te voorzien. Dan blijkt dat de FBI Collins ervan verdenkt de terroristische aanslag op de hoofdstad van Jordanië te hebben uitgelokt. En ISIS heeft nog steeds chemische wapens in bezit… Samen met de geheime dienst gaat Collins tot het uiterste om zijn naam te zuiveren en de president op te sporen, voordat de dreigingen van ISIS catastrofale werkelijkheid worden.

Het tweede deel van Rosenbergs bloedstollende en actuele thrillerserie starring New York Times buitenlandcorrespondent J.B. Collins.

  EAN: 9789029733366
  Auteur: 
  Uitgever: VBK Media
  Publicatiedatum:   02-06-2022
  Formaat: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 150 mm
  Breedte: 228 mm
  Dikte: 31 mm
  Gewicht: 508 gr
  Voorraad:  POD (Beschikbaar als print-on-demand.)
  Aantal bladzijden: 384
  Reeks:   J.B. Collins