Koningin in de Nacht

€ 22,99


  Toevoegen aan verlanglijst

EAN: 9789029731959
Publicatiedatum:  16-11-2021
Formaat: Paperback / softback
Taal: Nederlands
Aantal bladzijden: 416

   Nog niet beschikbaar

   Koop lokaal, gratis parkeren

   Verzendkosten €2,95 - Gratis afhalen in de winkel

'Koningin in de nacht' van Mesu Andrews vertelt het verhaal van Mesullemet. Zij wordt op achtjarige leeftijd door haar oom Sebna naar het koninklijk paleis gehaald, als speelmaatje voor de vijfjarige Manasse. In het gezin waar ze tot dan toe opgroeide werd Jahwe aanbeden, maar Sebna aanbidt daarentegen de zon, de maan en de sterren. Al gauw doet Mesullemet hetzelfde, en Manasse met haar.

Zeven jaar later, wanneer koning Hizkia overlijdt, wordt Manasse koning en Mesullemet zijn echtgenote. De afgoderij van Manasse neemt steeds heftiger vormen aan en breekt het hart van zijn moeder. Haar woorden lijken niet tot haar zoon door te dringen… maar misschien wel tot zijn vrouw. Voor Mesullemet is dit het begin van een zoektocht naar de Jahwe die zij nooit echt gekend heeft, maar die de enige hoop vormt tijdens de donkerste dagen van Juda.

Bijbels-historische roman over de oudtestamentische koning Manasse.

Mesu Andrews schrijft bijbels-historische romans waarin ze laat zien hoeveel de verhalen uit het Oude Testament voor ons kunnen betekenen. Vanwege haar grondige research en liefde voor de Bijbel weet ze de bijbelse wereld tot leven te brengen voor haar lezers.

  EAN: 9789029731959
  Auteur: 
  Uitgever: VBK Media
  Publicatiedatum:   16-11-2021
  Formaat: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Voorraad:  Nog niet beschikbaar
  Aantal bladzijden: 416