ZOMERSLUITING - ma 13 juli t/m vrij 31 juli - WEBSHOP GESLOTEN!!-
EAN: 9789029729734
Publicatiedatum:  16-06-2020
Formaat: Paperback / softback
Taal: Nederlands
Hoogte: 140 mm
Breedte: 216 mm
Dikte: 38 mm
Gewicht: 584 gr
Aantal bladzijden: 512

    Beschikbaar

‘De draad die ons verbindt’ voert je mee naar het idyllische Engelse dorpje Almsbrick, waar Eileen Brady arriveert met een groot geheim.

Dineke Epping schrijft haar boeken aan haar keukentafel in Schoonoord, Drenthe. Zo schreef ze de romans ‘Op de vleugels van de wind’, ‘Thuis op Dunleigh Hall’ en ‘De draad die ons verbindt’.

‘De draad die ons verbindt’ van Dineke Epping is een hartverwarmende historische roman. Zeven jaar geleden moest Eileen Brady noodgedwongen haar pasgeboren dochtertje afstaan. Inmiddels heeft ze zich opgewerkt tot naaister in een gerenommeerd atelier, maar de vraag wat er met haar dochter gebeurd is, blijft knagen. Als ze ontdekt dat Maggie bij pleegouders in het dorp Almsbrick woont, besluit Eileen te verhuizen. Ze hoopt een band op te bouwen en haar dochter uiteindelijk te kunnen meenemen. Maar hoe meer ze betrokken raakt bij het dorpsleven van Almsbrick, hoe ingewikkelder alles wordt. Want hoe kan ze haar nieuwe vriendin Rosie nog de rug toekeren? Of de rouwende Moira helpen haar winkel draaiend te houden, terwijl ze de weduwe straks alles zal afnemen wat haar dierbaar is?

Ook soldaat Matthew Wilson arriveert in Almsbrick, gewond en gedesillusioneerd door de oorlog waarin hij heeft gevochten. Vastbesloten om niet zoals veel oud-soldaten in de goot te belanden, gaat hij de uitdaging aan om een verwaarloosde pachtboerderij over te nemen. Zo kan hij in het dorp blijven en een oogje op zijn nicht Moira houden… en achterhalen wat die nieuwe naaister werkelijk van plan is.

  EAN: 9789029729734
  Auteur: 
  Uitgever: VBK Media
  Publicatiedatum:   16-06-2020
  Formaat: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 140 mm
  Breedte: 216 mm
  Dikte: 38 mm
  Gewicht: 584 gr
  Voorraad: Beschikbaar
  Aantal bladzijden: 512