- Boekenmarkt - Vaderdagcadeau's - Gefeliciteerd kaarten Eindexamen - Bedankt Meester en Juffen - Vakantietafel - Zomervoordeelboeken -

Geheimen op stal


Nederlands | 22-08-2024 | 176 pagina's

9789026627873

Hardback


€ 16,99


 

   Bestel online of kom gezellig naar De Echo in Huizen

   Verzendkosten € 2,95 in Nederland, gratis afhalen in de winkel
Korte beschrijving/Annotatie

Mysterie op Manege Paardenliefde. Het spannende tweede deel in de serie.

Tekst achterflap

‘Geheimen op stal’ van Evelien van Dort is deel twee in de avontuurlijke paardenserie ‘Manege Paardenliefde’, voor lezers vanaf 10 jaar. Finn en zijn zus Frieda verzorgen samen met hun vriendin Vic het paard Fulco. Finn en Fulco hebben een hele sterke band, waardoor het paard goed reageert op zijn training. Al snel blijkt dat Fulco heel talentvol is, dus schrijft Finn zich met zijn paard in voor de Zeeuwse Dag van het Paard. Vanaf dat moment worden de twee gevolgd, en niet alleen door de media. Vic ziet als enige de ernst van de zaak in en ze probeert Finn te helpen, maar haar thuissituatie zit haar in de weg. Lukt het de vrienden om de onbekende stalker te ontmaskeren voordat het te laat is?

Biografie

Evelien van Dort (Gorssel) is kinderfysiotherapeut én heeft ruim 80 kinderboeken op haar naam staan. Eerder schreef ze deel 1 van de serie ‘Manege Paardenliefde’, Het verdwenen hoefijzer, en de paardenserie ‘Funny’.

Details

EAN :9789026627873
Auteur: 
Uitgever :VBK Media
Publicatie datum :  22-08-2024
Uitvoering :Hardback
common.Language :Nederlands
Status :Nog niet beschikbaar
Aantal pagina's :176
Reeks :  Manege Paardenliefde