🌟🌟 KERST IN DE ECHO - WELKOM! 🌟🌟

De jongen, de mol, de vos en het paard - het geanimeerde verhaal

EAN: 9789026626005
Publicatiedatum:  22-11-2022
Formaat: Hardback
Taal: Nederlands
Aantal bladzijden: 192

    Bestelbaar Beschikbaar 22/11/2022

   Bestel online of kom gezellig naar De Echo in Huizen

   Verzendkosten € 2,95 in Nederland, gratis afhalen in de winkel

Het mooiste boek over vriendschap, gebaseerd op de gelijknamige Oscar-bekroonde animatiefilm, vertaald door Arthur Japin.

Liefdevol voorleesboek voor jong en oud waarin een unieke vriendschap tot leven komt.

In ‘De jongen, de mol, de vos en het paard – het geanimeerde verhaal’ van Charlie Mackesy gaat een nieuwsgierige jongen op zoek naar een thuis. Onderweg ontmoet hij een wijze mol, een bedachtzame vos en een krachtig paard, en dat is het begin van hun vriendschap. De grote, full colour illustraties, zijn gebaseerd op de BBC animatiefilm (te zien op Apple TV) die de Oscar won voor de beste korte animatiefilm. De illustraties brengen de karakters die we allemaal kennen uit het eerste deel tot leven. Je stapt in hun wereld en reist met hen mee. Ook dit verhaal is met liefde vertaald door Arthur Japin. Het is een prachtig verhaal dat ons allemaal thuis brengt en zeker kinderen erg zal aanspreken.

‘Ik hoop dat dit boek je moed geeft en het gevoel dat je geliefd bent. Denk er altijd aan dat jij ertoe doet, en dat jij aan deze wereld iets toevoegt wat niemand anders heeft.’ – Charlie Mackesy

Charlie Mackesy groeide op in Engeland, waar hij door de natuur dwaalde, tekende en zwom in de rivier. Hij ging nooit naar de kunstacademie, maar begon zijn carrière als cartoonist voor The Spectator en illustrator voor Oxford University Press. Zijn kunst is gepubliceerd in boeken, maar ook te vinden in ziekenhuizen, gevangenissen en scholen. Met De jonden, de mol, de vos en het paard (‘The Boy, the Mole, the Fox and the Horse’) creëerde hij een wereldwijde bestseller. Charlie bevindt zich graag in de wereld van zijn karakters, en heeft genoeg ideeën voor nieuwe avonturen.

  EAN: 9789026626005
  Auteur: 
  Uitgever: VBK Media
  Vertaler:  Arthur Japin
  Publicatiedatum:   22-11-2022
  Formaat: Hardback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 218 mm
  Breedte: 196 mm
  Dikte: 23 mm
  Gewicht: 762 gr
  Voorraad:  Bestelbaar
  Aantal bladzijden: 192