EAN: 9789026623677
Publicatiedatum:  05-10-2021
Formaat: Hardback
Taal: Nederlands
Aantal bladzijden: 208

    Bestelbaar Beschikbaar 05/10/2021

   Koop lokaal, gratis parkeren

   Verzendkosten €2,95 - Gratis afhalen in de winkel

Keer terug naar Narnia in deze prachtige nieuwe vertaling van het welbekende verhaal ‘De reis naar het Morgenland’ van C.S. Lewis! Edmond en Lucy vinden het maar niets dat ze in de zomervakantie bij hun vervelende neef Justus moeten logeren, maar het is niet anders. Op een dag zitten ze verveeld naar het schilderij van een schip te kijken, als het schilderij plotseling tot leven komt. In een flits verdwijnt de lijst van het schilderij en liggen de drie kinderen in de golven. Ze klimmen aan boord van het schip en worden daar begroet door hun oude vriend Caspian. Ze zijn weer terug in Narnia! Daar zullen ze koning Caspian helpen om zeven vrienden van zijn vader te vinden. Vrienden die lang geleden een verre reis maakten naar de Eenzame Eilanden en van wie nooit meer iets is gehoord…

Reis mee naar het magische koninkrijk Narnia. Nu in een sprankelende, nieuwe vertaling van Imme Dros, die weer generaties aan lezers zal weten te betoveren!

'De reis naar het Morgenland' (eerder verschenen onder de titel 'De reis van he drakenschip') is het vijfde deel in de Narnia-serie en volgt op 'Prins Caspian'.
Voor kinderen vanaf 10 jaar.

Lees de Kronieken van Narnia, sprankelend vertaald door Imme Dros!

Imme Dros is een Nederlandse schrijfster. Ze werd geboren op Texel en deed eindexamen alfa aan het gemeentelijk lyceum in den Helder. Vanaf haar schooltijd schrijft ze kinderverhalen. Het eerste exemplaar “Het paard Rudolf” verscheen in 1971. Haar echtgenoot Harrie Geelen zorgt voor de illustraties in veel van haar boeken. Terugkerende thema’s in haar boeken zijn de worsteling om de eigen identiteit te leren kennen en het schemergebied tussen fantasie en werkelijkheid.

  EAN: 9789026623677
  Auteur: 
  Uitgever: VBK Media
  Publicatiedatum:   05-10-2021
  Formaat: Hardback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 159 mm
  Breedte: 236 mm
  Dikte: 23 mm
  Gewicht: 454 gr
  Voorraad:  Bestelbaar
  Aantal bladzijden: 208
  Reeks:   De Kronieken van Narnia